Știri naționale

Știri naționale

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a prezentat, joi, un proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea unor acte normative cu măsuri adoptate în urma evenimentelor de la Caracal.

Read more: Măsurile anunțate de Ministerul Justiției, după cazul Caracal. Sunt stabilite noi reguli pentru...
Știri naționale

Fostul șef al Fiscului este acuzat, într-un nou dosar, de procurorii DNA, că ar fi perceput "taxă de protecție" de peste un milion de euro. Sorin Blejnar a fost trimis în judecată alături de alte persoane care au ocupat funcții în conducerea ANAf, dar și alături de soție, care este acuzată că i-ar fi fost complice la luarea de mită.

Read more: Sorin Blejnar, fostul președinte al ANAF, trimis în judecată pentru că ar fi cerut "taxă de...
Știri naționale

O tânără de 24 de ani, din Buzău, a fost găsită într-o locuință din Spania, unde ar fi fost sechestrată de un marocan, abuzată fizic și psihic. Cazul său a ajuns în atenția autorităților ca urmare a sesizării făcute de un alt român.

Read more: Tânără din Buzău, sechestrată și abuzată în Spania. La sosirea autorităților, victima a susținut...
Știri naționale

Un nou caz șocant a intrat în atenția anchetatorilor! Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A. a fost reținut și se cere plasarea sa în arest preventiv, bărbatul fiind bănuit de viol și abuz sexual asupra mai multor persoane.

Read more: Președintele Asociației T.A.T.A., reținut pentru viol și abuz sexual. Una dintre victime ar fi...
Știri naționale

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

Read more: Un alcoolic violent internat la Săpoca a ucis 4 pacienţi şi a rănit alţi 9 cu un stativ de perfuzie
Știri naționale

Un alpinist român, în vârstă de 45 de ani, a fost căutat, sâmbătă, de salvamontişti şi jandarmi din judeţele Sibiu şi Argeş, sprijiniţi de un elicopter al MAI, după ce soţia sa i-a anunţat dispariţia. Bărbatul a fost găsit, fără suflare, în zona Vârfului Negoiu din Munţii Făgăraş.

Read more: Alpinistul Zsolt Torok a murit în Munţii Făgăraş, la 45 de ani
Știri naționale

DIICOT a anunţat sâmbătă dimineaţă, în contextul amplei anchete aflate în derulare în Caracal, că a primit rezultatele preliminare ale expertizei osemintelor găsite în pădure, însă acestea sunt neconcludente. Anchetatorii încearcă să afle dacă oasele descoperite aproape de locuinţa suspectului Gheorghe Dincă aparţin tinerei Luiza Melencu sau altei persoane.

Read more: Crime Caracal: Expertiza ADN privind osemintele din pădure s-a întors neconcludentă
Joomla SEF URLs by Artio