Știri naționale

Știri naționale

Bilanțul pandemiei comunicat sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică include cele mai scăzute cifre înregistrate de luni buni. Ele trebuie asociate, însă, și cu numărul mic de teste efefectuate în această peroadă.

Read more: #coronavirus: 4.300 de teste, 1.300 de cazuri noi și mai puțin de 100 de decese asociate Covid,...
Știri naționale

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 612.373 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), din care 15.023 de decese. Este un nou prag nefericit pe care România îl atinge chiar în ziua de Crăciun.

Read more: #coronavirus: 111 decese associate Covid și 3.800 de cazuri noi raportate în ziua de Crăciun
Știri naționale

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat, imediat după preluarea mandatului, ce se va întâmpla cu  alocațiile pentru copii și salariul minim, anunțând totodată și intenția modificării Indicelui Social de Referință, în funcție de care se calculează mai multe beneficii.

Read more: Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunță creșterea alocațiilor și a salariului minim pe economie....
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 608.561 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 523.829 de pacienți au fost declarați vindecați, potrivit bilanţului oficial din 24 decembrie.

Read more: #coronavirus - 146 de decese şi 4.310 infectări raportate în ultimele 24 de ore în ţară
Știri naționale

Pacienții diagnosticați cu tuberculoză -TB (adulți și copii) și tratați în ambulatoriu vor beneficia de o indemnizație lunară de hrană, fără întrerupere, atât în faza inițială/intensivă a regimului terapeutic, cât și în faza de continuare a acestuia, în baza unui ordin comun al ministrului Sănătății și ministrului Muncii.

Read more: Pacienții cu TBC tratați în ambulatoriu vor primi o indemnizație lunară de hrană, fără întrerupere
Știri naționale

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că e la ultima raportare au fost confirmate 5.459 de cazuri noi de infectare cu coronavirus și 130 de decese asociate Covid, în condițiile în care, în ultimele 24 de ore, la nivel național au fost efectuate 25.840.

Read more: #coronavirus: Sub 5.500 de cazuri noi, la 26.000 de teste, în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Ultimele 24 de ore au adus peste 5.000 de cazuri noi de COVID-19 confirmate în România, dublu faţă de raportarea precedentă. A fost, totuşi, după o cretere a numărului de teste COVID, de la nici 7.200 a aproape 24.000. Mai grav este că a crescut şi numărul deceselor, 155 fiind raportate în ultimele 24 de ore, şase dintre ele la persoane cu vârste sub 49 de ani.

Read more: #coronavirus - Creştere substanţială a numărului de teste COVID şi de infectări raportate în...
Joomla SEF URLs by Artio