Știri naționale

Știri naționale

Metallica a susţinut miercuri seară un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, iar ulterior membrii trupei rock au anunţat că au făcut o donaţie de 250.000 de euro pentru proiectul derulat de asociaţia "Dăruieşte Viaţă" de construire a unui nou spital de pediatrie oncologică.

Read more: Metallica a donat 250.000 de euro pentru viitorul spital oncologic pentru copii construit de...
Știri naționale

Primarul General al Capitalei a anunțat, miercuri, punerea în dezbatere a unui proiect de hotărâre, care ar urma să intre în vigoare din 2020 și care prevede interzicerea autoturismelor non Euro, Euro 1 și Euro 2 în centrul Bucureștiului. De asemenea, șoferii mașinilor care nu sunt înmatriculate în București sau Ilfov vor plăti o taxă (vinietă) pentru a tranzita orașul.

Read more: Primăria Bucureşti introduce o taxă auto, pentru maşinile care poluează şi cele din alte oraşe....
Știri naționale

Trupa Paraziţii a câştigat în primă instanţă procesul pe care Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie l-a intentat după lansarea piesei "Antimiliţie", de pe ultimul album al formaţiei. Sentinţa, care poate fi atacată, obligă sindicaliştii nemulţumiţi să achite şi cehltuieli de judecată în valoare de 2.500 de lei.

Read more: Trupa Paraziţii a câştigat pe fond procesul intentat de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie
Știri naționale

Ancheta în cazul crimelor din Caracal e departe de final. Mandatul de percheziție în locuința lui Gheorghe Dincă a fost prelungit pentru zece zile.

Read more: A fost prelungit mandatul pentru percheziţii acasă la Gheorghe Dincă. Anchetatorii încep...
Știri naționale

Accident cumplit, duminică seara, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea. O femeie de 79 de ani şi un copil de 3 ani au murit, după ce o maşină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte. La scurt timp, o altă femeie rănită, care era însărcinată, a murit la spital. Şoferul făcea o transmisiune în direct pe Facebook în momentul accidentului.

Read more: Două femei şi un copil de 3 ani au fost striviţi de o maşină scăpată de sub control de un şofer...
Știri naționale

Procurorii DIICOT Brăila au dat în vileag tactica bolnavă a unui bărbat de 36 de ani care își găsea victimele on-line și se folosea de numele unui cunoscut actor pentru a întreține relații sexuale cu acestea. Individul filma partidele, iar înregistrările le folosea pentru a le șantaja pe femei. Mai mult, bărbatul este cercetat și pentru că ar fi obligat o mamă să-și violeze fiul de numai trei luni și să înregistreze totul. În ciuda acestor acuzații, judecătorii din Brăila au decis că inculpatul poate fi anchetat în arest la domiciliu.

Read more: Bărbat plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi pus o femeie să-și violeze fiul de 3 luni!...
Știri naționale

Două proteste vor avea loc, sâmbătă, în Piața Victoriei și Piața Revoluției, la un an de la evenimentele din 10 august 2018. Jandarmii fac apel la calm, iar Poliția a luat măsuri pentru restricționarea circulației în zona mitingurilor.

Read more: 250.000 de persoane așteptate să se strângă, sâmbătă, în București, la un an de la protestul din...
Știri naționale

Un nou scandal de corupție bubuie în România. Directorul general al filialei Oracle din țara noastră este acuzat că ar fi încasat peste 850.000 de euro mită pentru a pune la dispoziție unor firme IT produse la prețuri avantajoase, astfel ca societățile respective să poată participa la licitații organizate de instituții publice  sau cu capital de stat din țara noastră.

Read more: DNA: Cauțiune de 500.000 de euro stabilită în cazul directorului Oracle România. Mîndruțescu,...
Joomla SEF URLs by Artio