Știri naționale

Știri naționale

Ministerul de Finanțe a publicat, marți, proiectul rectificării bugetare, în care face referire la un deficit care va ajunge la 4,3% din PIB. Mai multe ministere pierd sume importante din cele alocate proiectelor cu finanțare externă nerambursabilă.

Read more: Deficit de 4,3%, la rectificarea bugetară pregătită de Guvernul Orban. Miliarde de lei tăiate de...
Știri naționale

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5, o plângere penală în care reclamă faptul că nu a fost lăsat să voteze la cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale.

Read more: Liviu Dragnea a făcut plângere la Parchet, acuzând că nu a fost lăsat să voteze
Știri naționale

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Caracal, este bănuit că, în această dimineață, ar fi cel are a amenințat-o pe casiera unei săli de jocuri cerându-i banii din seif. Individul a fost identificat și dus la audieri, dar a reușit, la scurt timp după aceea, să fugă din sediul Poliției.

Read more: Suspectul în cazul unei tâlhării comise la Caracal a fugit din sediul Poliției, unde fusese dus...
Știri naționale

Purtătorul de cuvânt al MAI a anunțat, duminică dimineață, că un dispozitiv format din 39.000 de angajați ai Ministerului de Interne este mobilizat în ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Comisarul-șef de poliție Monica Dajbog a precizat că 3.600 de specialiști au ca sarcină verificarea sesizărilor privind posibile incidente electorale și a trecut în revistă principalele contravenții și infracțiuni electorale.

Read more: Peste 3.600 de specialiști MAI vor verifica, astăzi, sesizările privind posibile incidente...
Știri naționale

Nouă poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale au acuzat stări de rău şi dureri de cap, după ce au intervenit la blocurile din Timişoara unde au fost folosite substanţe toxice pentru deratizare şi dezinsecţie.

Read more: Nouă polițiști au ajuns la spital după ce au stat de pază la "blocul morții", din Timișoara
Știri naționale

Mai bine de 20% dintre copiii români trăiesc în sărăcie cruntă, iar peste 150.000 se culcă flămânzi, arată un raport întocmit de Salvați Copiii România și Avocatul Poporului.

Read more: Raport cutremurător despre sărăcia din România! Peste 150.000 de copii merg la culcare FLĂMÂNZI
Știri naționale

Doi polițiști abia ieșiți de pe băncile școlii au fost desfigurați cu bătaia, dezarmați amenințați cu propriile lor pistoale de indivizii în urmărirea cărora porniseră. S-a întâmplat la Vâlcea, după ce echipajul de Poliție a încercat să facă verificări de rutină la un transport de porci.

Read more: Doi polițiști au fost bătuți măr și amenințați cu propriile pistoale de indivizi pe care au...
Joomla SEF URLs by Artio