Știri naționale

Știri naționale

Elena Arnăuţoiu, sora fraţilor Toma şi Petre Arnăuţoiu, ea însăși devenită un simbol al luptei anticomuniste, s-a stins din viață duminică, la vârsta de 100 de ani.

Read more: Elena Arnăuțoiu, un simbol al rezistenței anticomuniste, s-a stins din viață la vârsta de 100 de ani
Știri naționale

Peste 130.000 de elevi, din care aproximativ 20.000 din promoții anterioare, sunt așteptați să suțină, în această săptămână, probele scrise din cadrul primei sesiuni a Bacalaureatului. Iar startul pare să nu fi fost tocmai ușor.

Read more: Arghezi, Barbu, Bacovia și Blaga, în subiectele la prima probă scrisă a Bacalaureatului 2019
Știri naționale

În următoarele două luni, 59 de inspectori ai Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor acționează în cadrul "Comandamentului Estival" 2019, organizat pentru verificarea ;i supravegherea zonelor de interes turistic de pe litoralul românesc.

Read more: Zeci de inspectori ANSVSA mobilizați, până pe 30 august, în stațiunile de pe litoral. Numărul de...
Știri naționale

Opt trenuri de călători sunt blocate în vestul țării, între stațiile Caransebeș și Orșova unde, din cauza furtunilor violente, arborii prăbușiți de pe versanți au rupt linia de înaltă tensiune și au blocat calea ferată, a anunțat CFR vineri dimineață.

Read more: Opt trenuri, cu sute de călători, blocate din cauza copacilor căzuți pe calea ferată
Știri naționale

Polițiști din toată țara vor ajunge, pe rând, în stațiunile de pe litoral, pe durata sezonului estival, pentru a-i ajuta pe colegii lor din Constanța. Campania începe de astăzi, din prima serie făcând parte și reprezentanți ai IJP Prahova.

Read more: Aproape 200 de polițiști, inclusiv din Prahova, detașați la mare în sezonul estival
Știri naționale

Parchetul General a informat, luni după-amiază, cu privire la măsurile dispuse până acum în cazul Sorinei, fetița de 8 ani din mehedinți adoptată de o familie din SUA și care, vineri dimineață, a fost luată cu mascați din casa celor care au crescut-o.

Read more: Măsuri bombă anunțate de Parchetul General, în cazul adopției Sorinei. Se cere revizuirea...
Știri naționale

Procurarea Maria Piţurcă, de la Parchetul Curţii de Apel Craiova, cea care a participat la preluarea fetiţei de opt ani de la asistenţii maternali din Baia de Aramă (VEZI DETALII) pentru a o preda familiei care a adoptat-o, a declarat că minora era agitată, iar ea a reuşit să o ia în braţe şi să o predea tatălui adoptiv.

Read more: Ce spune procurorul care a intervenit la preluarea fetiței de la Baia de Aramă. Primele imagini cu...
Știri naționale

O fetiţă de opt ani a fost luată, vineri, cu mascaţii, din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi.  Copila a fost înfiată de o familie din America. Parchetul General a anunțat că a dispus verificări privind modul în care s-au derulat perchezițiile, în timp ce reprezentanții DGASPC Mehedinți au anunțat că nu au fost informați despre acțiunea de ieri. Reacții au venit și din partea Guvernului.

Read more: Fetiță luată din casă cu mascați și procuror, după ce a fost adoptată de o familie din SUA
Joomla SEF URLs by Artio