Știri naționale

Știri naționale

Așa cum a anunțat, încă de joi dimineață, fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a publicat aseară, pe Facebook, o primă serie de dezvăluiri, sub genericul "Epopeea «neavizării» Codurilor penale!".

Read more: Primele dezvăluiri ale lui Tudorel Toader se referă la "neavizarea" Codurilor penale: "Forma celor...
Știri naționale

Ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Operă “Virginia Zeani”, programată în intervalul 31 mai - 9 iunie, se va derula în trei orașe și se va bucura de prezența unor nume mari ale operei mondiale.

Read more: Profesioniști din elita operei mondiale vin în Transilvania, pentru Festivalul Regal de Operă...
Știri naționale

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, anunță dezvăluiri. Acesta a dat, de dimineață, un indiciu cu privire la subiectul despre care va vorbi în cursul acestei zile.

Read more: Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, anunță dezvăluiri: "PS. Mesajele nu vor fi șterse....
Știri naționale

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineaţă, la o hală de depozitare a unor substanţe toxice din județul Dâmbovița. În hală s-ar fi aflat inclusiv solvenți pentru vopsea. Autoritățile au emis un avertisment pentru populație, prin aplicație RO-ALERT.

Read more: Incendiu de amploare aproape de granița județului Prahova. Populația, avertizată prin...
Știri naționale

Comisia Europeană a organizat, marţi, o dezbatere pe tema situaţiei din România. Forul european a anunțat că va acţiona rapid în contextul problemelor care afectează statul de drept, potrivit declarațiilor unui purtător de cuvânt al Executivului UE.

Read more: Comisia Europeană a avertizat că va acţiona RAPID în contextul problemelor statului de drept din...
Știri naționale

O tornadă uriașă s-a format, marți după-amiază, în județul Călărași, în zona localității Drajna. Vântul puternic a distrus mai multe locuințe și a răsturnat un autocar cu 39 de pasageri. Mai multe persoane au ajuns la spital.

ISU Călărași a declanșat codul roșu de intervenție după ce un autocar cu 39 de pasageri a fost târât de vânt pe câmp și răsturnat, aproape de granița cu județul Ialomița. 12 persoane au fost asistate medical la fața locului, iar patru transportate la spital, pentru investigații suplimentare.

Autoritățile județene au anunțat și că, din primele informații de după furtună, vântul ar fi smuls acoperișurile a cel puțin 10 case din zona Drajna - Dragalina - Brâncoveanu.

Tornada s-a văzut și de pe A2 București - Constanța.

Foto: Facebook/ Meteoplus

Știri naționale

Marile magazine ar putea fi obligate să aibă cel puţin câte o casă specială dedicată familiilor cu copii, conform unui proiect de modificare legislativă propus recent. Principala noutate a acestui proiect vizează impunerea unor reguli privind produsele care se vor găsi aici, intenţia fiind de a-i feri pe copii de anumite tentaţii nesănătoase.

Read more: Proiect pentru combaterea obezităţii infantile. Reguli noi pentru magazine şi hipermarketuri