Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 92.595 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 39.626 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.868 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul din 4 septembrie.

Read more: #coronavirus - 47 de decese şi 1.339 de îmbolnăviri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24...
Știri naționale

O coliziune faţă-spate între două autoutilitare, produsă vineri pe Drumul Naţional 72, s-a soldat cu decesul unei femei care traversa regulamentar drumul naţional. Potrivit primelor verificări ale poliţiştilor, prima autoutilitară a oprit la trecere, ca să-i acorde prioritate femeiii, însă şoferul din spate, un tânăr de 24 de ani, n-a mai reuşit să frâneze la timp.

Read more: Femeie de 88 de ani spulberată pe trecerea de pietoni, după un accident în lanţ pe DN72
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 91.256 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 39.275 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.619 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul din 3 septembrie. Față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.365 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19).

Read more: #coronavirus - 44 de decese şi 1.365 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

nstituțiile publice ar putea înființa creșe sau grădinițe pentru copiii angajaților. Ar putea urma modelul altor țări europene precum Franța, Germania și Suedia. Ca să o poată face, este nevoie de o lege al cărei proiect a fost depus în Parlament. Ar fi încă un privilegiu pentru cei care lucrează la stat.

Read more: Proiect de lege: Bugetarii ar putea beneficia de creşe şi grădiniţe dedicate
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 88.593 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 38.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.175 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul din 1 septembrie. Față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.053 de infectări noi şi 60 de decese.

Read more: #coronavirus - 1.053 de infectări şi 60 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Ministerul Educației, Monica Anisie, și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, au susținut, marți, o conferințp de presă, pe tema normelor impuse la începerea anului școlar, în contextul epidemiologic actual.

Read more: Noi anunțuri făcute de ministrul Educației și ministrul Sănătății, cu privire la începerea școlii
Știri naționale

Autoritățile centrale nu vor reuși să finalizeze, până la reluarea cursurilor, licitația pentru cumpărare celor 250.000 de tablete, din cauza modului în care s-a derulat procedura. Ministrul Educației i-a cerut premierului demiterea conducerii Oficiului Național de Achiziții Centralizate.

Read more: Achiziția tabletelor pentru elevi - un dezastru. Ministrul Educației cere demiterea președintelui...
Știri naționale

Mai mult de jumătate dintre părinți consideră că ar fi cel mai bine ca elevii să revină la școală, în timp ce mai puțin de o treime ar opta pentru scenariul care propun alternarea cursurilor față-în-față cu cele on-line și numai 14% își doresc cursuri exclusiv on-line, reiese dintr-un studiu efectuat de Ministerul Educației și Cercetării, prin Unitatea de Cercetare în Educație din Cadrul Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație, MKOR Consulting - agenție de cercetare de piață.

Read more: Rezultatele unui studiu prezentat de Ministerul Educației arată că mai mult de jumătate dintre...
Știri naționale

Până astăzi, 31 august, pe teritoriul României au fost confirmate 87.540 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 37.869 de persoane au fost declarate vindecate, iar 10.833 de  pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 755 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19.

Read more: #coronavirus - 43 de decese şi 755 de infectări raportate în ultimele 24 de ore, după un număr...
Știri naționale

România a înregistrat, până astăzi, 86.785 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), din care 952 confirmate în ultimele 24 de ore. Însă, în același interval, au fost efectuate numai 14.670 de teste, comparativ cu aproximativ 25.000, într-o zi obișnuită.

Read more: #coronavirus: Mai puțin de 1.000 de cazuri noi au fost anunțate duminică, dar în ultimele 24 de...
Joomla SEF URLs by Artio