Reprezentanţi din conducerea PDL şi lideri ai asociaţiilor de revoluţionari din Decembrie 1989 au semnat, acum patru zile, un protocol prin care indemnizaţiile de revoluţionar vor fi, din nou, instituite - dezvăluie, în ediţia de azi, adevarul.ro.

certificat_de_revolutionarDin partea PDL, protocolul·este semnat de secretarul general al partidului, Ioan Oltean, şi liderul deputaţilor, Mircea Toader.

O componentă semnificativă a celor care au manifestat în ultimele două săptămâni·au reprezentat-o deţinătorii certificatelor de revoluţionari, cărora li s-au tăiat indemnizaţiile începând cu 1 ianuarie 2012. 

De altfel, în pieţele din mai multe oraşe din România, protestatarii anti-Băsescu au scandat lozinci nu doar împotriva politicienilor, ci şi împotriva jurnaliştilor, care au militat pentru retragerea acestor indemnizaţii şi au făcut dezvăluiri despre mafia certificatelor de revoluţionari.

Potrivit ziariştilor de la adevarul.ro, România plăteşte, anual, 112 de milioane de euro pentru indemnizaţiile revoluţionarilor.

Citiţi AICI dezvăluirea adevarul.ro·
Joomla SEF URLs by Artio