Alertă națională chiar înainte de startul alegerilor prezidențiale! Unul dintre candidați a fost dat dispărut de SPP, ultima dată fiind văzut în noaptea de miercuri spre joi, părăsind hotelul din Cluj unde se cazase. Ninel Peia, candidatul susținut de Partidul Neamul Românesc, participase miercuri la o întâlnire electorală.

 

Poliția Cluj a anunțat că joi după-amiază a fost sesizată de de Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta se cazase miercuri la un hotel din Cluj-Napoca, iar joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. "Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, anunța joi Poliția Cluj, citată de HotNews.

Vineri, surse din anchetă au declarat pentru Mediafax că Ninel Peia ar fi fost găsit la Mănăstirea Putna și le-ar fi spus polițiștilor că a mers acolo pentru a se ruga.

Joomla SEF URLs by Artio