Un tânăr de 25 de ani, originar din Prahova şi stabilit de ceva vreme în Mediaş, a fost ucis, sâmbătă seară, în urma unei altercaţii petrecute într-un club. Victima a fost fugărită de agresor şi înjunghuiată de peste 10 ori. Agresorul, Marius Rusu, mai fusese condamnat pentru tentativă de crimă, însă a fost eliberat în baza recursului compensatoriu.

Scandalul a izbucnit într-un club din Mediaş, acolo unde circa 10 persoane au intrat în local şi s-au îndreptat spre masa la care se aflau Marius Rusu şi mai mulţi amici ai acestuia. Poliţiştii speculează că ar fi fost vorba de o răfuială între clanuri interlope. Lucrurile au degenerat rapid, doi tineri au început să arunce scaune spre masa lui Rusu, iar la un moment dat acesta a scos un cuţit cu lama de peste 10 centimetri şi a început, alături de cei care erau cu el la masă, să-i fugărească pe cei care veniseră să-i ceară socoteală.

Scandalul s-a mutat în stradă, iar camerele de supraveghere ale localului au surprins momentul în care Marius Costăchescu alunecă pe zăpadă și cade. Imediat este ajuns din urmă de unul din agresori, care începe să îl lovească. După 3-4 secunde se apropie și criminalul, Rusu Marius, care începe să îl înjunghie cu cuțitul în zona picioarelor. Nu mai puțin de 11 lovituri de cuțit aplică acesta tânărului care nu mai are șanse de scăpare. Înjunghiat în arteră femurală, tânărul nu a mai putut fi salvat, notează publicaţia Ora de Mediaş, care a prezentat şi clipurile video suprinse de camerele de supraveghere ale localului.

Marius Costăchescu (foto mare), originar din Prahova și stabilit în Biertan, a murit pe masa medicilor de la urgența Spitalului Municipal din Mediaş, informează Antena 3.

Agresorul (foto mic) este un recidivist care a mai fost condamnat pentru o faptă de violenţă și a fost eliberat de curând. Criminalul are 30 de ani și este originar din județul Alba.

Joomla SEF URLs by Artio