Descoperire macabră, sâmbătă, la poalele Masivului Postăvarul, nu departe de Râșnov. Aici au fost găsite părți dintr-un cadavru care ar fi fost dezmembrat de animale.

Cinci jandarmi montani şi doi salvamontişti s-au deplasat în zona în care s-au găsit un craniu, dar și niște documente, foarte deteriorate. „Misiunea este în cooperare cu Salvamontul. Sunt angrenaţi cinci jandarmi montani şi doi salvamontişti. A fost o persoană dată dispărută la sfârşitul lunii februarie, din judeţul Mureş. Ieri (vineri - n.r.) s-au găsit nişte haine şi nişte documente, dar sunt sfâşiate, iar astăzi (sâmbătă - n.r.) s-au găsit părţi din corp, mai exact capul, dar după atâta timp trebuie să se facă analize pentru a se stabili cu exactitate cui aparţine. Misiunea de căutare continuă”, a declarat Radu Hegheduş, reprezentantul IJJ Braşov, pentru Mediafax.

Preşedintele Salvamont România, Sabin Cornoiu, a confirmatcă în zonă se desfăşoară căutări şi, din primele informaţii, se pare că trupul din care s-au găsit bucăţi ar fi fost dezmembrat de animale, mai scrie sursa citată.

Angajatul ISU Mureș, în vârstă de 37 de ani, a dispărut pe munte, la finalul lunii februarie. Ultimele informații despre acestea erau că ar fi pornit pe un traseu spre Vf. Omu.

Joomla SEF URLs by Artio