Gheorghe Dincă ar fi ucis cel puțin trei fete, probele strânse până acum indicând, aproape sigur, alte două victime în afara Alexandrei Măceșanu, al cărei ADN a fost găsit în butoiul cu cenușă și oase din curtea ororilor (VEZI DETALII). Presa centrală dezvăluie, însă, informații și mai crunte. Surse din anchetă ar fi dezvăluit că 20 de dispariții sunt investigate în baza suspiciunilor că ar avea legătură cu același individ.

 

După ce legiștii au confirmat, vineri, că ADN-ul Alexandrei Măceșanu se află în probele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, mai precis în oasele și cenușa din butoiul aflat în curtea acestuia, surse din anchetă au declarat pentru ziare.com că, în acest moment, ar  exista informaţii aproape certe despre trei victime, în baza probelor analizate. Este vorba despre Alexandra Măceșanu, iar alte fragmente de oase şi probe biologice găsite indică faptul că mai sunt două victime, două fete.

Mai mult, surse apropiate anchetei spun, potrivit ziare.com, că există indicii că încă 20 de dispariţii ar putea avea legătură cu Gheorghe Dincă, fiind făcute cercetări amănunţite în acest moment legat de posibila ucidere a încă 20 de fete.

Gheorghe Dincă a recunoscut în fața anchetatorilor că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (19 ani).

Sâmbătă, la caracal continuă cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, după ce, vineri, aici au fost găsite noi probe, inclusiv oase și probe biologice.

Joomla SEF URLs by Artio