Ministerul Educației Naționale a anunțat că autoritățile din patru județe au hotărât ca măsura suspendării cursurilor să fie aplicată și marți, pe 18 decembrie.

 

Pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Timiș suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă și pentru 18 decembrie. De asemenea, astăzi, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la rețeaua de energie electrică nu se vor susține ore de curs în unități de învățământ din județele Arad (40), Mehedinți (24) și Vâlcea (1).

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, autoritățile din județele Mehedinți și Timiș au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situații de urgență, suspendarea integrală a cursurilor școlare pentru 17 decembrie. Din motive similare sau din cauza unor probleme de alimentare cu energie electrică, luni nu s-au desfășurat cursuri în mai multe unități de învățământ din țară: Arad (40), Argeș (13), Bihor (9), Caraș-Severin (33), Cluj (1), Dolj (2), Hunedoara (33), Maramureș (4), Olt (1), Satu Mare (10) și Vâlcea (35).

Joomla SEF URLs by Artio