Un elev de opt ani a murit la şcoală, în pauza dintre ore

Written by Anca Visan Category: Știri naționale Created: Monday, 09 October 2017 12:55

medici smurdUn copil înscris în clasa a III-a, de la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, a murit, luni, pe holul unităţii de învăţământ, după ce i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit.

Potrivit inspectorului școlar general al județului Cluj, Valentin Cuibus, băiatul a căzut pe holul școlii, iar echipa de paramedici a SMURD care a sosit pentru a acorda primul ajutor a efectuat mai bine de o oră manevre de resuscitare, informează Digi 24.

„Un elev în vârstă de 8 ani, din clasa a III-a, de la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a decedat luni din cauze medicale. Era într-o pauză și a căzut jos. Un echipaj SMURD a intervenit și a efectuat timp de o oră manevre de resuscitare, dar din păcate s-a constatat decesul. Avea o problemă medicală congenitală, fusese operat pe inimă în urmă cu un an”, a declarat presei Valentin Cuibus.

Inspectorul a mai precizat că băiatul de opt ani mai suferise un episod asemănător și înainte.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a afirmat că un echipaj de Poliție s-a deplasat la școala la care a avut loc tragicul eveniment pentru efectuarea unei investigații, mai notează Digi 24.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.