Un nou scandal sexual bubuie în Poliție. Un polițist din Craiova a fost arestat preventiv pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o copilă de 13 ani. Acesta ar fi filmat partidele de amor și ar fi fotografiat-o pe fată în poziții explicite. Potrivit procurorilor, individul este divorțat și are în întreținere un copil minor.

 

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova au anunțat că, pe 30 octombrie, au dispus reținerea brbatului în vârstă de 33 de ani, agent în cadrul I.P.J. Dolj -Secția 5 Poliție Craiova, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunilor de raport sexual cu un minor și pornografie infantilă prin sisteme informatice.

"Începând cu toamna anului 2017, inculpatul A. I. B. a întreținut relații sexuale cu o persoană vătămată, în acel moment în vârstă de 13 ani, ulterior realizând cu aceasta, folosind telefonul mobil, mai multe fișiere foto și video cu caracter sexual explicit. În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reţinut faptul că inculpatul își desfășoară activitatea ca agent în cadrul I.P.J. Dolj -Secției 5 Poliție Craiova, fiind divorțat și având în întreținere un copil minor.

În toamna anului 2017, mergând în zona stadionului din Segarcea, în apropierea apartamentului deținut de către părinții săi, inculpatul A. I. B. o cunoaște pe persoana vătămată minoră, în acel moment în vârstă de 12 ani, elevă la o școala generală din localitate. Conform declarațiilor date, persoana vătămată minoră, i-a cerut o țigară, în cadrul discuțiilor avute, inculpatului A. I. B. solicitându-i profilul unei reţele de socializare, pentru a putea ține legătura.

În perioada următoare inculpatul păstrează legătura cu persoana vătămată prin intermediul messenger-ului sau telefonic, întâlnindu-se ori de câte ori se deplasa la în localitatea Segarcea iar după câteva luni ajungând să întrețină relații sexuale. Ulterior cei doi continuă să întrețină relații sexuale în mod repetat în apartamentul părinților inculpatului sau în autoturismul său personal.

Cu acest prilej, inculpatul realizează o serie fișiere foto și video cu caracter sexual explicit, atât reprezentând momentul în care întrețineau relații sexuale cât și prin fotografierea persoanei vătămate dezbrăcată, în poziții cu același caracter sau prin expunerea organelor genitale ale acesteia.

De asemenea, inculpatul i-a solicitat realizarea și trimiterea unor fotografii cu același conținut.

Cu prilejul percheziției informatice efectuate în cauză și accesului la adresa de e-mail folosită de inculpat au fost găsite astfel de fișiere foto și video datate februarie-august 2019Ț, au detaliat procurorii DIICOT.

Tribunalul Dolj a dispus, vineri, măsura arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio