Un tronson din autostrada Sebeş-Deva se închide complet. Circulaţia va fi deviată până în noiembrie

Written by Anca Visan Category: Știri naționale Created: Monday, 10 September 2018 13:36

autostrada lucrariCirculația pe Autostrada A1 Sebeș-Deva se închide începând de luni, 10 septembrie, până la jumătatea lunii noiembrie, între Șoimuș și Simeria. Potrivit CNAIR, măsura a fost luată pentru executarea conexiunii între sectorul de autostradă Deva-Orăștie cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva. Traficul se va desfășura pe DN7, pe segmentul Simeria-Deva.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, începând de luni, 10 septembrie, se va închide circulația rutieră pe autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

Măsura închiderii circulației pe acest tronson de autostradă a fost luată pentru a se putea executa lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.