De pe telefonul Luizei Melencu ar fi fost făcute, în perioada dispariției fetei, mai multe apeluri către niște persoane din Breaza, județul Prahova. 

 

Familia Luizei Melencu ar fi încercat să afle singură cu cine a vorbit aceasta în ziua dispariției și a cerut companiei de telefonie mobilă listingul pentru numărul ei. Potrivit Libertatea, cererea lor a fost refuzată, deși abonamentul e pe numele mamei și aceasta este cea care îl plătește.

De la procurori, rudele Luizei au aflat că printre ultimele apeluri înregistrate pe telefonul fetei ar fi și câteva de pe un număr localizat în Breaza, județul Prahova, mai scrie sursa citată. Anchetatorii au stabilit că erau niște persoane de etnie romă. “Niște țigani, doi bărbați și o femeie. Numărul acela apărea în listing de câteva ori, chiar în perioada când fata a dispărut”, spune Monica Melencu.

Tot de la procurori au aflat, înaintea presei, că au fost descoperite la liziera pădurii acele fragmente de oase carbonizate. Însă doar de la televizor știu că pe o noptieră din casa lui Dincă ar fi fost găsite niște pete de sânge care ar fi ale Luizei. Cred și se gândesc că Dincă ar putea avea o legătură cu dispariția Luizei. N-au nicio altă informație de care să-și lege speranțele. Cei de la DIICOT central nu-i permit avocatului care îi reprezintă să consulte probele aflate la dosar. Singurii care țin legătura cu familia Luizei sunt polițiștii de la BCCO Craiova, iar ei “nu pot da informații dintr-o anchetă aflată sub coordonmarea procurorului.”

Luni, mama fetei a mers la festivitatea de deschidere a anului școlar la liceul la care învăța Luiza.

Joomla SEF URLs by Artio