Marți, 12 Decembrie 2017
 

Timp liber

Adio, Facebook, dacă nu ai 16 ani! Cum pot fi obligați minorii să ceară acordul părinților, pentru a-și face conturi on-line

Written by Ioana POPA  |  Created on Friday, 03 November 2017 13:02  |  Category: Timp liber

Noile prevederi impuse de Comisia Europeană vor obliga toate site-urile să nu le mai permită copiilor să se înregistreze dacă nu au acordul părinților. Patronii afacerilor on-line sunt ameninţaţi cu amenzi usturătoare.

Mesajele greșite pot fi "retrase" de expeditori, dacă aceștia se răzgândesc în timp util. WhatsApp va dispune de o nouă opțiune, prin care utilizatorii pot șterge, și din arhiva destinatarului, mesajele asupra cărora s-au răzgândit.

Nume mari, în această săptămână, în concert pe scena Filarmonicii din Ploiești. Vineri seară este programat un eveniment excepțional susținut de Ron "BUMBLEFOOT" Thal și trupa sa.

Un prahovean este protagonistul unei pățanii relatate pe blogul său de simpaticul Cabral Ibacka. Totul s-ar fi întâmplat în Suedia, aproape de Stockholm, a povestit vedeta.

Episodul 6 al sezonului 7 din serialul Game of Thrones a apărut pe internet, din greșeală, înainte de data la care trebuia lansat.

În weekend este din nou festival. Vara aceasta, Ploieștiul a tot avut parte de evenimente speciale și se pare că seria este departe de a se fi încheiat. În weekend, sunteți așteptați în centrul orașului, pentru Festivalul Turcesc.

O nouă ediție, a VII-a, a festivalului Câmpina Jazzrock va avea loc, în primul weekend al lunii august, în municipiul prahovean.

Concurs APH: Câștigă un tricou la Festivalul Medieval Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 11 July 2017 14:23  |  Category: Timp liber

festival medieval ploiesti tricouActualitatea Prahoveană te invită la concurs: postează un mesaj pe pagina oficială de Facebook Actualitatea Prahoveană cu răspunsul corect la întrebarea

„Când are loc prima Ediție a Festivalului Medieval Ploiești?"

și câștigi un tricou imprimat cu sigla festivalului. Premiul este oferit de organizatorul evenimentului, Primăria Municipiului Ploiești.

Se vor oferi zece tricouri vineri 14 iulie 2017, la ora 12, prin tragere la sorți, în prima zi a festivalului. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina oficială Actualitateaprahoveana.ro 

Citește și: Ploieștiul - Târg Domnesc, în weekend, pe Bulevardul Castanilor. Vezi programul primului festival medieval din municipiu

Oboseala la volan constituie una dintre cauzele frecvente al accidentelor rutiere produse pe șoselele, iar temperaturile ridicate conduc la îngreunarea deprinderilor motrice şi la crearea senzaţiei de somn. Polițiștii avertizează că pericolul crește în sezonul estival, când, de obicei, avem de făcut drumuri mai lungi decât cele cu care suntem obișnuiți.

La început de iulie, comuna Cornu se îmbracă în parfum de tei și straie de petrecere. În acest weekend este paradă de vedete în comuna prahoveană.