Miercuri, 13 Decembrie 2017
 

Din iunie, CFR introduce trenuri de vacanță către Grecia și Turcia. Vezi orarul și tarifele

 | Created on Wednesday, 10 May 2017 12:16  |  Category: Timp liber

Pe durata sezonului estival, CFR Călători va introduce curse directe care vor face legătura între Capitală și Sofia, Salonic și Halkali/Istanbul, pentru turiștii care optează pentru acest mijloc de a călători în vacanță.

Cursele vor opera în perioada 2 iunie - 2 octombrie, au anunțat reprezentanţii companiei, precizând că pasagerii interesați pot face rezervări încă de pe acum.

Trenurile către Turcia și Sofia vor circula zilnic, informează CFR Călători. O călătorie dus către  Halkali/Istanbul va costa între 49 euro la vagon cușetă cu 6 locuri și 62 euro la vagon de dormit cu 3 paturi. Pentru Sofia, un bilet la clasa a II-a va costa aproximativ 30 de euro.

Trenurile către Grecia și retur vor circula o dată pe săptămână, cu plecare vinerea, din România, și duminică, din Salonic.  Un bilet pentru o călătorie dus Bucureşti – Salonic va costa între 45 de euro la vagon clasa a 2-a şi 64 de euro la vagon de dormit cu 3 locuri, potrivit unei informări emise de CFR Călători.

 Cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate,într-o anumită perioadă, cu trenul, spre Grecia și Turcia, pot opta pentru oferta tarifară internaţională InterRail. Biletele pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.