EVENIMENT. „Noaptea la Zoo" - Teatru, concert și expoziție vineri, 16 septembrie, în Parcul Memorial Constantin Stere

Written by Administrator Category: Timp liber Created: Wednesday, 07 September 2016 16:50

parc memoria constantin sterePrimăria municipiului Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere", invită ploieștenii să participe, vineri, 16 septembrie 2016, la cea de-a III-a ediție a evenimentului „Noaptea la Zoo", care se va desfășura începând cu ora 18.00, în Parcul Memorial „ Constantin Stere".

Pe tot parcursul serii, în zona scenei, se va putea vizita expoziția de fotografie "Secvențe" a Clubului de Arte și Turism Escamonde Ploiești.

Evenimentul, derulat în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, Teatrul "Toma Caragiu" și Filarmonica "Paul Constantinescu", se va desfășura după următorul program:

18.00 – 18.15 - Deschiderea oficială
Imnul de stat – Luciana Matei
18.15 – 19.15 – „Muzicanții din Bremen" adaptare de Crisitan Pepino după H.C.Andersen, regia Cristian Pepino - Teatrul "Toma Caragiu"
19.15 – 19.45 – Moment muzical – Fanfara Consiliului Județean
19.45 – 20.45 – Spectacol de muzică folclorică - Filarmonica "Paul Constantinescu"

La ora 21.00, pașii vă vor fi călăuziți de fachiri în lumea misterioasă a unei nopți în grădina zoologică, se anunță într-un comunicat al municipalității ploieștene.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.