Timp liber

Timp liber

fun_park_busteniEmisiunile postului Radio România Internaţional, care emite în 12 limbi, pe site-ul www.rri.ro şi pe profilurile acestuia de pe Facebook, Twitter şi Flickr, au constituit principalele surse de informaţii ale participanţilor la unui nou demers jurnalistic al postului de radio România Internaţional.

Read more: „BUŞTENI, PERLA DE SUB CARAIMAN" / Concurs organizat de Radio România Internaţional
Timp liber

Insomnia (dificultatea de a adormi sau de a mentine somnul) este o problema frecventa. Poate cauza oboseala si somnolenta in timpul zilei, dificultati in concentrarea atentiei la scoala sau dificultate in a fi vigilent la lucru. Insomnia afecteaza persoane de toate varstele. Insomnia poate fi tranzitorie (pe termen scurt) si legata de conditii specifice, ca stresul sau calatoria, sau poate fi o problema cronica (pe termen lung) care persista multe luni.
Read more: Vezi AICI cum poţi să scapi de INSOMNIE
Timp liber

Afis_RHYTHM_OF_THE_DANCE_2012_TURNEURhythm of the Dance – Compania Naţională de Dansuri a Irlandei revine în România pentru a treia oară. Irlandezii vă invită să descoperiţi un spectacol impecabil de dansuri şi folclor autentic, în premieră. Pregătiţi-vă pentru două ore de extravaganţă, fexibilitate, forţă şi emoţie!
Read more: Folclor irlandez la Ploieşti / Rhythm of the Dance – Casa Sindicatelor, 12 februarie
Timp liber

red_hot_chilli_peppers_fleaConcertul Red Hot Chili Peppers, spectacolul Cirque du Soleil, dar şi Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, se numără printre premierele mult aşteptate ale acestui an la Bucureşti, titrează gandul.info.

Read more: CONCERTELE ANULUI 2012: Red Hot Chili Peppers şi Cirque du Soleil. Ar putea concerta şi Bruce...
Joomla SEF URLs by Artio