Joi, 14 Decembrie 2017
 

Timp liber

Prima plajă amenajată la mare datează din 1882, când în dreptul hotelului Carol din Constanța, cu o cheltuială de 7071 de lei.

În opinia autorităţilor locale, c se află într-un loc atât de pitoresc, încât, la persoanele care nu au vizitat-o niciodată, depresia poate începe de la vizualizarea fotografiilor altor persoane. Tocmai de aceea, administraţia satului Bergün, situat în munţii din partea de est a Elveţiei, a interzis oficial călătorilor să fotografieze peisajele locale, în urma unui vot covârşitor al consilierilor.

Ilinca și Alex Florea au reprezentat anul acesta România, în finala Eurovision, iar melodia interpretată de ei, "Yodel It!", a cucerit publicul, drept dovadă stând faptul că, la finalul televotingului, aceștia au ajuns pe locul al șaptelea, cu 282 de puncte, cel mai bun scor din istoria participărilor țării noastre la acest concurs.

Eveniment inedit la Urlaţi, în acest weekend, printre dealuri şi crame

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 12 May 2017 14:44  |  Category: Timp liber

La Urlaţi se va desfăşura, sâmbătă, a şaptea ediţie a Maratonului Vinului, un inedit concurs de ciclism care contribuie la strângerea de fonduri pentru spirijinirea copiilor din familii sărace.

Pe durata sezonului estival, CFR Călători va introduce curse directe care vor face legătura între Capitală și Sofia, Salonic și Halkali/Istanbul, pentru turiștii care optează pentru acest mijloc de a călători în vacanță.

În trecut exista un singur continent uriaş. Eurasia, America de Nord, America de Sud, Africa, India, Antarctica şi Australia erau contopite într-unul singur. Cum ar fi arătat harta politică de astăzi în lumea de atunci?

După ce serviciul de mesagerie WhatsApp a fost indisponibil, joi, timp de câteva ore, pentru utilizatori din lumea întreagă, iată că, mai nou, acesta este ținta unei ample campanii de tip phishing.

Chuck Berry a murit. Legenda genului Rock'n'Roll avea 90 de ani

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 19 March 2017 12:38  |  Category: Timp liber

chuck berryArtistul a decedat la vârsta de 90 de ani, acesta fiind găsit inconştient sâmbătă, 18 martie, în jurul orei prânzului, informează Poliția din comitatul Saint Charles.

Proiectul „Bucurie în Mișcare" la Ploiești în perioada 19-21 mai

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 15 March 2017 17:29  |  Category: Timp liber

bucurie in miscareTimp de 4 săptămâni, în perioada 12 mai – 4 iunie 2017, Asociația 11even aduce bucuria mișcării în 16 orașe alese să găzduiască cea mai importantă campanie de promovare a mișcării de masă din țara noastră.

gotAl şaptelea sezon al serialului „Urzeala Tronurilor" va avea şapte episoade. Cel de-al optulea şi ultimul sezon ar urma să aibă premiera în anul 2018 şi va conţine şase episoade.

Showbiz. Ce conţine colecţia impresionantă al celui mai mare fan Metallica din lume

Written by Administrator  |  Created on Friday, 10 March 2017 10:30  |  Category: Timp liber

metallicaSe numeşte Doug Brown, este din Toronto, Canada şi are în propria colecţie nu mai puţin de 850 de exemplare ale albumelor Metallica pe CD-uri, casete, viniluri, plus alte produse din merchandise-ul trupei.