Timp liber

Timp liber

transfagarasan-drumDrumul Naţional 7C Transfăgărăşanul va fi deschis circulaţiei auto mai devreme decât în fiecare an, a anunţat Gheorhe Mihăiţă şeful Secţiei Argeş din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România (CNADNR), citat de MEDIAFAX.

În acest an conducerea CNADNR, determinată de condiţiile meteo favorabile, a decis ca întrunirea comisiei de analiză pentru Transfăgărăşan să se facă mai devreme, cerându-i comisiei punctul de vedere cu privire la posibilitatea deschiderii acestui drum naţional înainte de termenul prevăzut în regulamentul de funcţionare (1 iulie).

Sursa: mediafax.ro

Timp liber

plaja-reabilitataPlajele litoralului românesc sunt pregătite să-şi primească turiştii, odată cu deschiderea sezonului estival. Administrația Bazinală de Apa Dobrogea-Litoral (ABADL) a finalizat pregătirile începute încă de la jumătatea lunii februarie și a predat, în data de 01 aprilie 2016, către operatorii de plajă, primele sectoare ecologizate. Restul loturilor au fost preluate de operatori în data de 15 aprilie 2016.

Read more: Sezonul estival: Plajele litoralului românesc, mai mari cu câteva zeci de hectare decât anul trecut
Timp liber

parc constantin sterePrimăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere", organizează duminică, 8 mai 2016, începând cu ora 10.00 evenimentul „Ziua Tăticilor".

Read more: Ziua Tatălui va fi sărbătorită în Parcul Memorial Constantin Stere. Ce condiții trebuie să...
Timp liber

Gondola Carp sinaiaOrașul Sinaia anunţă lansarea tronsonului 1400-2000 al Gondolei Sinaia, cea mai recentă şi importantă investiţie publică în sectorul turistic realizată la Sinaia în ultimul an. Tronsonul 1400-2000 al Gondolei Sinaia este cea mai modernă instalaţie de transport pe cablu din România, unind cele două zone schiabile ale staţiunii Sinaia: cea de joasă altitudine (Cota 1400) şi cea aflată la înaltă altitudine (Cota 2000).

Read more: Orașul Sinaia lansează Gondola Carp, între cota 1400-2000 / Cea mai spectaculoasă instalaţie de...
Timp liber

LotoLa tragerile loto de joi, 4 februarie 2016, Loteria Romana a acordat peste 9.140 de castiguri in valoare totala de peste 511.467 lei.

LOTO 6/49: 36, 29, 4, 1, 45, 42.

NOROC: 0257765

JOKER: 5 (din intervalul 1-20) 18, 11, 12, 4, 8 (din intervalul 1-45)

SUPER NOROC: 8 8 0 6 5 5

NOROC PLUS: 8 5 7 2 0 8

LOTO 5 DIN 40: 18 – 15 – 5 – 7- 38 – 12

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 1.130.215,72 lei (peste 251.150 euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 1,7 milioane lei (peste 379.000 euro), potrivit loto.ro.

Timp liber

arii protejate expo 2Luni, 1 februarie 2016, la Palatul Culturii din Ploieşti a avut loc deschiderea sălii de protecţie şi conservare a naturii ,,Arii Protejate". In cadrul sălii sunt prezentate principalele zone biogeografice de pe teritoriul României, aspecte din parcuri şi rezervaţii naturale din lume precum şi piese tridimensionale - specii de plante şi animale protejate.

Read more: S-a deschis Sala „Arii Protejate" în Palatul Culturii din Ploiești / Expoziție cu piese...
Timp liber

telekomO înregistrare audio a unui client Telekom supărat pe operator circulă pe Internet. Omul este nemulțumit că operatorul i-a suspendat serviciile pe motiv că s-a folosit abuziv de acestea. Cu toate acestea, omul avea minute „nelimitate".

Read more: Telekom: „V-am întrerupt telefonul fiindcă ați vorbit în 24 de ore mai mult de 24 de ore". Client:...
Timp liber

poker starsJocul de poker este unul dintre cele mai vechi jocuri de cazinou, de-a lungul istoriei remarcandu-se prin evolutia sa, care astazi l-a ridicat la rang de sport al mintii. In tara noastra, incepand cu anul 2010 acest domeniu a primit din partea romanilor un vot de incredere, in urma caruia, din ce in ce mai multi concetateni au luat cu asalt cazinourile, in special pe cele online, care sunt accesibile tuturor. Dintre jocurile cu care sunt intampinati in cazinouri, romanii prefera sa joace poker, mai ales ca este unul dintre jocurile care antreneaza pe langa abilitatile de "citire" ale adversarilor si creierul, fiind cunoscut drept unul dintre sporturile mintii. Statistic vorbind, Romania se situeaza pe locul 225 intr-un clasament al numarului de jucatori de poker, avand aproximativ 27000 de jucatori, dintre care doar cinci au realizat pana acum castiguri de peste 1 milion de dolari. Printre cei mai cunoscuti jucatori de poker romani se numara Daniel "Kid Poker" Negreanu, Mihai Manole, Anton Ionel, Dan Murariu si Cristian Dragomir.

Read more: Cei mai faimosi jucatori romani de poker
Timp liber

skiTransport Urban Sinaia, companie cu capital integral de stat, a transmis astăzi noile tarife pentru sezonul de iarnă pentru instalațiile aflate în administrarea ei (Gondolă, Telescaunul Soarelui, Babyski Gondolă). Tarifele vor fi valabile cel puțin până la inaugurarea Gondolei Carp, care va avea loc, cel mai probabil, la începutul anului 2016.

Read more: Sinaia: Noile tarife pentru munte și start la schi la 2000
Joomla SEF URLs by Artio