Marți, 12 Decembrie 2017
 

Timp liber

arii protejate expo 2Luni, 1 februarie 2016, la Palatul Culturii din Ploieşti a avut loc deschiderea sălii de protecţie şi conservare a naturii ,,Arii Protejate". In cadrul sălii sunt prezentate principalele zone biogeografice de pe teritoriul României, aspecte din parcuri şi rezervaţii naturale din lume precum şi piese tridimensionale - specii de plante şi animale protejate.

Telekom: „V-am întrerupt telefonul fiindcă ați vorbit în 24 de ore mai mult de 24 de ore". Client: „Bă, voi sunteți sănătoși la cap?"

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 27 January 2016 16:44  |  Category: Timp liber

telekomO înregistrare audio a unui client Telekom supărat pe operator circulă pe Internet. Omul este nemulțumit că operatorul i-a suspendat serviciile pe motiv că s-a folosit abuziv de acestea. Cu toate acestea, omul avea minute „nelimitate".

Cei mai faimosi jucatori romani de poker

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 14 January 2016 18:26  |  Category: Timp liber

poker starsJocul de poker este unul dintre cele mai vechi jocuri de cazinou, de-a lungul istoriei remarcandu-se prin evolutia sa, care astazi l-a ridicat la rang de sport al mintii. In tara noastra, incepand cu anul 2010 acest domeniu a primit din partea romanilor un vot de incredere, in urma caruia, din ce in ce mai multi concetateni au luat cu asalt cazinourile, in special pe cele online, care sunt accesibile tuturor. Dintre jocurile cu care sunt intampinati in cazinouri, romanii prefera sa joace poker, mai ales ca este unul dintre jocurile care antreneaza pe langa abilitatile de "citire" ale adversarilor si creierul, fiind cunoscut drept unul dintre sporturile mintii. Statistic vorbind, Romania se situeaza pe locul 225 intr-un clasament al numarului de jucatori de poker, avand aproximativ 27000 de jucatori, dintre care doar cinci au realizat pana acum castiguri de peste 1 milion de dolari. Printre cei mai cunoscuti jucatori de poker romani se numara Daniel "Kid Poker" Negreanu, Mihai Manole, Anton Ionel, Dan Murariu si Cristian Dragomir.

Sinaia: Noile tarife pentru munte și start la schi la 2000

Written by Administrator  |  Created on Friday, 11 December 2015 18:13  |  Category: Timp liber

skiTransport Urban Sinaia, companie cu capital integral de stat, a transmis astăzi noile tarife pentru sezonul de iarnă pentru instalațiile aflate în administrarea ei (Gondolă, Telescaunul Soarelui, Babyski Gondolă). Tarifele vor fi valabile cel puțin până la inaugurarea Gondolei Carp, care va avea loc, cel mai probabil, la începutul anului 2016.

Concertul Stefan Bănica din 21 noiembrie din Ploiești va avea loc la Filarmonică

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 11 November 2015 23:14  |  Category: Timp liber

stefan banicaCa urmare a suspendării activității Casei de Cultură a Sindicatelor Ploiești, concertul Stefan Banica va avea loc în ziua programată, 21 noiembrie, la Filarmonica „Paul Constantinescu" Ploiesti, începand cu ora 20.00.

Loto 6/49. Numerele extrase la LOTO 6 din 49

Written by Administrator  |  Created on Monday, 28 September 2015 00:06  |  Category: Timp liber

Loto-6-49Numerele extrase la Loto 6/49 sunt 26, 1, 32, 18, 12, 7, iar numărul Noroc este 1711852.

Direcția 5 – concert la Ploiești în cadrul campaniei grupului VEOLIA - „Regenerăm planeta"

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 24 September 2015 18:03  |  Category: Timp liber

Veolia-Directia5-concert-ploiestiÎn calitate de ambasadori ai campaniei Veolia, Direcţia 5 va concerta pentru publicul larg în cele 3 mari oraşe unde Veolia furnizează servicii de apă sau de încălzire urbană. În data de 27 septembrie la Iaşi, în data de 3 octombrie la Ploieşti şi în data de 10 octombrie la Bucureşti. Organizatorii au pregătit multe surprize pentru participanți.

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER ŞI NOROC: Numerele extrase duminică, 9 august

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 09 August 2015 18:51  |  Category: Timp liber

Loto-6-49Duminică, 9 august, au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 6 august, Loteria Română a acordat 9.262 de câştiguri în valoare totala de 719.417 lei.

Surpriză neplăcută pentru turiştii care îşi fac vacanţa în Grecia

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 28 June 2015 19:05  |  Category: Timp liber

grecia 1Surse din trei insule greceşti susţin că hotelierii şi alţi afacerişti nu mai acceptă cardurile de credit ale turiştilor de teamă că nu îşi pot retrage banii din bănci luni, anunţă prothothema.gr

„Drumul vinului" din Prahova a fost inclus în ofertele agenţiilor de turism

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 12 May 2015 22:15  |  Category: Timp liber

cramaTuriştii care sunt în căutarea de noi obiective în Prahova pot alege „Drumul Vinului", un circuit care a fost inclus recent în oferta agenţiilor de turism. Drumul Vinului reeditează un segment mai vechi dintr-un drum al vinului folosit de romani, care străbatea Europa.

De la curiozitate la pasiune: motivele care aduc jucătorii în cazinouri

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 15 April 2015 09:31  |  Category: Timp liber

Un român câștigă 1.000.000 de euro la loterie, altul sute de mii la poker. Unii pierd, alții câștigă. Ce îi face însă pe toți să revină cu o perseverență surprinzătoare înapoi la masa de joc indiferent de rezultat? De ce începem să participăm la jocurile de noroc și ce anume ne motivează să continuăm uneori ani și ani de zile această pasiune?

casino 1
Sursă foto: Lisa Brewster