Timp liber

Timp liber

Veolia-Directia5-concert-ploiestiÎn calitate de ambasadori ai campaniei Veolia, Direcţia 5 va concerta pentru publicul larg în cele 3 mari oraşe unde Veolia furnizează servicii de apă sau de încălzire urbană. În data de 27 septembrie la Iaşi, în data de 3 octombrie la Ploieşti şi în data de 10 octombrie la Bucureşti. Organizatorii au pregătit multe surprize pentru participanți.

Read more: Direcția 5 – concert la Ploiești în cadrul campaniei grupului VEOLIA - „Regenerăm planeta"
Timp liber

cramaTuriştii care sunt în căutarea de noi obiective în Prahova pot alege „Drumul Vinului", un circuit care a fost inclus recent în oferta agenţiilor de turism. Drumul Vinului reeditează un segment mai vechi dintr-un drum al vinului folosit de romani, care străbatea Europa.

Read more: „Drumul vinului" din Prahova a fost inclus în ofertele agenţiilor de turism
Timp liber

Un român câștigă 1.000.000 de euro la loterie, altul sute de mii la poker. Unii pierd, alții câștigă. Ce îi face însă pe toți să revină cu o perseverență surprinzătoare înapoi la masa de joc indiferent de rezultat? De ce începem să participăm la jocurile de noroc și ce anume ne motivează să continuăm uneori ani și ani de zile această pasiune?

casino 1
Sursă foto: Lisa Brewster

Read more: De la curiozitate la pasiune: motivele care aduc jucătorii în cazinouri
Timp liber

dragobete-la-romaniMuzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova din Ploieşti organizează marţi, 24 februarie 2015, la ora 11.00, cea de-a treia ediție a spectacolului dedicat acestei sărbători, intitulat „Doamne ajută cui sărută/Şi prieşte cui iubeşte". Evenimentul este organizat în colaborare cu Palatul Copiilor Ploieşti.

Read more: SPECTACOL DE DRAGOBETE: „Doamne ajută cui sărută/Şi prieşte cui iubeşte”, ediţia a III-a
Timp liber

gigi becali catuseVice.com obținut facsimilul unei cereri făcute de Gigi Becali, aflat în detenție în acest moment la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța, către directorul închisorii, prin care cunoscutul om de fotbal, om politic, om sfânt, proprietar de turme și star de televiziune vrea să obțină condiții mai bune pentru scrierea unei cărți.

Read more: SAVUROS: Scrisoarea lui Gigi Becali către directorul Penitenciarului Poarta Albă