Miercuri, 16 August 2017
 

Timp liber

horoscop-chinezesc-2015-anul-capreiNoaptea de miercuri spre joi face trecerea către Anul Nou Chinezesc, prilej de mare sărbătoare pentru chinezii din lumea întreagă. Conform astrologiei orientale, acesta este Anul Caprei de Lemn, un an „delicat" pe multe planuri.

Eurovision-Song-Contest-2015Juriul Eurovision 2015 România a anunţat joi cine sunt finaliştii care vor participa la faza națională a concursului, care se ve desfășura pe 8 martie, la Craiova.

alergare montana si schi sinaia 1420632630În data de 21 februarie 2014, Asociaţia Outdoor România în parteneriat cu Primăria Orașului Sinaia, organizează prima ediție The MOUNTAIN ASSAULT. Evenimentul este o competiție deschisă oricărui iubitor al muntelui și al activităților în aer liber, o cursă nocturnă individuală care se desfășoară, în paralel, la două discipline: schi de tură și alergare montană.

Iuliana Tudor - cetatean onoare BustniMirabela Dauer, Mâțu Stoian, Alesis, AMNA, What's Up, Bambi, Desant, Mateo și Lidia Buble au concertat sâmbătă pe Pârtia Kalinderu.

targul mierii 2015 micTârgul Mierii 2015 va avea loc în perioada 20-22 febriuarie, la Casa Tineretului din Câmpina. Organizatorii anunță mai mult surprize față de edițiile anterioare, printre ele fiind concursurile cu premii consistente. Iată competițiile.

luna plina sorin petculescuNoaptea de miercuri, 4 februarie, va fi cu lună plină și, în plus, în a doua lună a iernii se doarme cel mai prost, potrivit unui sondaj efectuat de site-ul de sfaturi online pentru un somn bun Sleepio, preluat miercuri de lalibre.be.

zile oras busteni 2015Patru zile de distracție cu vedete, concerte, concursuri și multe surprize vă așteaptă la Bușteni, la finalul acestei săptămâni. De Zilele Orașului, în perioada 5 - 8 februarie, Pârtia Kalinderu este locul unde veți avea parte de atmosferă și multă voie bună.

miss univers 2014Reprezentanta Columbiei, Paulina Vega Dieppa, de 22 de ani, este noua Miss Univers. La cea de-a 63-a ediție a concursului desfășurat duminică, la Doral (Miami, Florida), ea le-a devansat pe Nia Sanchez din Statele Unite, ocupanta locului al doilea, și Diana Harkhusa din Ucraina, care a completat podiumul, transmit EFE și AFP.

distractie la busteni wsd 2015Oraşul Buşteni a fost, duminică, alături de cele aproape 500 de stațiuni montane din 43 de țări, care au sărbători cea de-a patra ediţie a a Zilei Mondiale a Zăpezii - WORLD SNOW DAY 2015.

targul mierii 2015 micAsociația Apicolă Valea Prahovei şi Primăria Municipiului Câmpina organizează cea de-a X a ediţie a Târgului Mierii, care va avea loc în perioada 20-22 februarie 2015 la Câmpina.

depresiaCea de-a treia zi de luni a anului, care în 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerată a fi cea mai deprimantă zi. Un psiholog britanic a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului.