Marți, 12 Decembrie 2017
 

Timp liber

Primul birou de ticketing Blue Air din județul Prahova la AFI Palace Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 02 April 2015 15:42  |  Category: Timp liber

Blue AirAFI Palace Ploiești găzduiește primul birou de ticketing exclusiv Blue Air din județul Prahova. Amplasat la parterul centrului comercial, biroul de tiketing Blue Air îi așteaptă pe ploieșteni cu bilete de avion la prețuri avantajoase și numeroase alte oferte.

Reduceri de până la 50% și tombolă cu sejururi gratuite la ExpoVacanța 2015

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 19 March 2015 13:05  |  Category: Timp liber

expo vacantaÎn perioada 20-22 martie 2015 are loc cea de-a VIII-a ediţie a Târgului Prahovean de Turism ExpoVacanţa la Ploiești Shopping City. Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

dragobete-la-romaniMuzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova din Ploieşti organizează marţi, 24 februarie 2015, la ora 11.00, cea de-a treia ediție a spectacolului dedicat acestei sărbători, intitulat „Doamne ajută cui sărută/Şi prieşte cui iubeşte". Evenimentul este organizat în colaborare cu Palatul Copiilor Ploieşti.

gigi becali catuseVice.com obținut facsimilul unei cereri făcute de Gigi Becali, aflat în detenție în acest moment la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța, către directorul închisorii, prin care cunoscutul om de fotbal, om politic, om sfânt, proprietar de turme și star de televiziune vrea să obțină condiții mai bune pentru scrierea unei cărți.

horoscop-chinezesc-2015-anul-capreiNoaptea de miercuri spre joi face trecerea către Anul Nou Chinezesc, prilej de mare sărbătoare pentru chinezii din lumea întreagă. Conform astrologiei orientale, acesta este Anul Caprei de Lemn, un an „delicat" pe multe planuri.

Eurovision-Song-Contest-2015Juriul Eurovision 2015 România a anunţat joi cine sunt finaliştii care vor participa la faza națională a concursului, care se ve desfășura pe 8 martie, la Craiova.

alergare montana si schi sinaia 1420632630În data de 21 februarie 2014, Asociaţia Outdoor România în parteneriat cu Primăria Orașului Sinaia, organizează prima ediție The MOUNTAIN ASSAULT. Evenimentul este o competiție deschisă oricărui iubitor al muntelui și al activităților în aer liber, o cursă nocturnă individuală care se desfășoară, în paralel, la două discipline: schi de tură și alergare montană.

Iuliana Tudor - cetatean onoare BustniMirabela Dauer, Mâțu Stoian, Alesis, AMNA, What's Up, Bambi, Desant, Mateo și Lidia Buble au concertat sâmbătă pe Pârtia Kalinderu.

targul mierii 2015 micTârgul Mierii 2015 va avea loc în perioada 20-22 febriuarie, la Casa Tineretului din Câmpina. Organizatorii anunță mai mult surprize față de edițiile anterioare, printre ele fiind concursurile cu premii consistente. Iată competițiile.

luna plina sorin petculescuNoaptea de miercuri, 4 februarie, va fi cu lună plină și, în plus, în a doua lună a iernii se doarme cel mai prost, potrivit unui sondaj efectuat de site-ul de sfaturi online pentru un somn bun Sleepio, preluat miercuri de lalibre.be.

zile oras busteni 2015Patru zile de distracție cu vedete, concerte, concursuri și multe surprize vă așteaptă la Bușteni, la finalul acestei săptămâni. De Zilele Orașului, în perioada 5 - 8 februarie, Pârtia Kalinderu este locul unde veți avea parte de atmosferă și multă voie bună.