Marți, 12 Decembrie 2017
 

Timp liber

miss univers 2014Reprezentanta Columbiei, Paulina Vega Dieppa, de 22 de ani, este noua Miss Univers. La cea de-a 63-a ediție a concursului desfășurat duminică, la Doral (Miami, Florida), ea le-a devansat pe Nia Sanchez din Statele Unite, ocupanta locului al doilea, și Diana Harkhusa din Ucraina, care a completat podiumul, transmit EFE și AFP.

distractie la busteni wsd 2015Oraşul Buşteni a fost, duminică, alături de cele aproape 500 de stațiuni montane din 43 de țări, care au sărbători cea de-a patra ediţie a a Zilei Mondiale a Zăpezii - WORLD SNOW DAY 2015.

targul mierii 2015 micAsociația Apicolă Valea Prahovei şi Primăria Municipiului Câmpina organizează cea de-a X a ediţie a Târgului Mierii, care va avea loc în perioada 20-22 februarie 2015 la Câmpina.

depresiaCea de-a treia zi de luni a anului, care în 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerată a fi cea mai deprimantă zi. Un psiholog britanic a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului.

ziua mondiala a zapezii 2015 Pe data de 18 ianuarie, pe Pârtia Nouă – Gondola 1 de la Sinaia, va avea loc prima ediție a Zilei Mondiale a Zăpezii - WORLD SNOW DAY 2015. Toți cei prezenți pe pârtie în acestă zi, vor fi parte dintr-un eveniment grandios, având ca temă centrală ZĂPADA! Este cea mai mare sărbătoare pe zăpadă din an, ediția de anul acesta fiind organizată în mai mult de 500 de staţiuni montane din 43 de țări.

Timpuri Noi, LIVE la Curtea Berarilor Timișoreana Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 13 January 2015 20:12  |  Category: Timp liber

Dan Iliescu Timpuri Noi 1Joi, 15 ianuarie, Curtea Berarilor Timișoreana Ploiești găzduiește un eveniment live de zile mari: Trupa Timpuri Noi susține un concert în această locație situată pe strada Kogălniceanu, nr. 52 (vizavi de Hotel Prahova). Rezervări la telefon 0725.982.771

Istoria unei trupe mari

De la înființare până în 1991, Timpuri Noi a fost ceea ce se numește o trupă underground, în special datorită versurilor și subiectelor abordate în piese, considerate subversive de către regimul comunist. Trupa era interzisă la radio și tv, iar cluburile care îi găzduiau riscau să fie închise, după cum spunea Dan Iliescu într-un interviu radio în 1997.

După 1989 și căderea comunismului, Timpuri Noi începe să își facă loc în curentul principal al perioadei. Anii 1994 și 1995 sunt cei mai de succes pentru Timpuri Noi, numele trupei fiind, de atunci până în prezent, unul dintre cele mai importante din istoria rock-ului românesc. În prezent, după plecarea vocalistului Adrian Pleșca (Artan), chitaristul Dan Iliescu ocupă și vocea principală în trupă, alături de ceilalți doi colegi Felix Sfura (tobe) și Vladimir Săteanu - bass.

globurile de aur 2015„The Grand Budapest Hotel", de Wes Anderson, şi „Boyhood", de Richard Linklater, au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-dramă, la cea de-a 72-a gală a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminică seară, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles (California).

tineriTinerii din prezent consideră că independenţa financiară, luarea deciziilor şi rezolvarea problemelor reprezintă repere ale maturităţii, în timp ce achiziţionarea unei case şi căsătoria sunt asociate mai puţin cu starea de deplină dezvoltare.

timpPentru că viteza de rotaţie a Pământului scade, este nevoie să adăugăm câte o secundă în plus la anumite intervale de timp, pentru a resincroniza ceasurile atomice cu rotaţia planetei. Această modificare afectează însă calculatoarele şi sistemele de operare.

BUCOVINA IN PLOIESTITrupă de viking metal/folk metal din Iași, fondată în anul 2000, BUCOVINA a reunit, săptămâna trecută, la Club RED ALERT, peste 100 de ploieșteni dornici de un concert rock de calitate. Crivăț și Mishu ne-au povestit despre activitatea formației din acest an și ne-au dezvăluit câteva dintre proictele pentru 2015.

emeric imreEmeric Imre este un nume care adună public indiferent de scena pe care s-ar afla. Iar când alături de el se mai află și Titus Constantin, seara devine de neuitat, atât pentru pasionații de folk, cât și pentru artiști. Asta s-a întâmplat și la CLUB RED ALERT, săptămâna trecută, iar după concert, Emeric Imre a aceptat să ne spună impresia despre publicul ploieștean, dar și să ne dezvăluie planurile sale de viitor.