Timp liber

Timp liber

Dan Iliescu Timpuri Noi 1Joi, 15 ianuarie, Curtea Berarilor Timișoreana Ploiești găzduiește un eveniment live de zile mari: Trupa Timpuri Noi susține un concert în această locație situată pe strada Kogălniceanu, nr. 52 (vizavi de Hotel Prahova). Rezervări la telefon 0725.982.771

Istoria unei trupe mari

De la înființare până în 1991, Timpuri Noi a fost ceea ce se numește o trupă underground, în special datorită versurilor și subiectelor abordate în piese, considerate subversive de către regimul comunist. Trupa era interzisă la radio și tv, iar cluburile care îi găzduiau riscau să fie închise, după cum spunea Dan Iliescu într-un interviu radio în 1997.

După 1989 și căderea comunismului, Timpuri Noi începe să își facă loc în curentul principal al perioadei. Anii 1994 și 1995 sunt cei mai de succes pentru Timpuri Noi, numele trupei fiind, de atunci până în prezent, unul dintre cele mai importante din istoria rock-ului românesc. În prezent, după plecarea vocalistului Adrian Pleșca (Artan), chitaristul Dan Iliescu ocupă și vocea principală în trupă, alături de ceilalți doi colegi Felix Sfura (tobe) și Vladimir Săteanu - bass.

Timp liber

BUCOVINA IN PLOIESTITrupă de viking metal/folk metal din Iași, fondată în anul 2000, BUCOVINA a reunit, săptămâna trecută, la Club RED ALERT, peste 100 de ploieșteni dornici de un concert rock de calitate. Crivăț și Mishu ne-au povestit despre activitatea formației din acest an și ne-au dezvăluit câteva dintre proictele pentru 2015.

Read more: Crivăț, BUCOVINA: „Ar fi fantastic dacă reușim să arătăm din nou României că din Iași, din...
Timp liber

emeric imreEmeric Imre este un nume care adună public indiferent de scena pe care s-ar afla. Iar când alături de el se mai află și Titus Constantin, seara devine de neuitat, atât pentru pasionații de folk, cât și pentru artiști. Asta s-a întâmplat și la CLUB RED ALERT, săptămâna trecută, iar după concert, Emeric Imre a aceptat să ne spună impresia despre publicul ploieștean, dar și să ne dezvăluie planurile sale de viitor.

Read more: CLUB RED ALERT – EMERIC IMRE: „Lângă un foc de tabără nu se poate face playback”
Timp liber

masini fara sofer cybusÎn perioada 2 – 3 octombrie, la Ploieşti are loc o prezentare a conceptului "SISTEM DE TRANSPORT AUTOMAT PENTRU PASAGERI", în cadrul proiectului european CATS (Sisteme de transport alternative pentru oraşe), finanţat de Comisia Europeană prin Programul FP7. Deschiderea evenimentul de prezentare a vehiculelor electrice va avea loc în parcarea situată între Palatul Administrativ şi Palatul Culturii, în dată de 2 octombrie, ora 12.30.

Read more: Ploieștenii se pot plimba cu mașini fără șofer