Miercuri, 16 August 2017
 

Timp liber

masini fara sofer cybusÎn perioada 2 – 3 octombrie, la Ploieşti are loc o prezentare a conceptului "SISTEM DE TRANSPORT AUTOMAT PENTRU PASAGERI", în cadrul proiectului european CATS (Sisteme de transport alternative pentru oraşe), finanţat de Comisia Europeană prin Programul FP7. Deschiderea evenimentul de prezentare a vehiculelor electrice va avea loc în parcarea situată între Palatul Administrativ şi Palatul Culturii, în dată de 2 octombrie, ora 12.30.

kistvaen actualitateaLuni, 6 octombrie, KISTVAEN (București), HTETHTHEMETH (Brașov), FALSE REALITY (Brașov) și TANIN (București) vor urca pe scena CLUBULUI RED ALERT PLOIEȘTI.

sigla red alert micaDe joi până miercuri, la CLUB RED ALERT PLOIEȘTI, nu există pauză de muzică bună. Live sau party cu DJ, scena este deschisă, iar evenimentele sunt stabilite pentru aproape două luni. La ce să ne așteptăm de la Văru în următoarele zile?

bere brugesÎn Belgia, va fi construită o conductă pentru bere! Decizia a fost luată pentru a reduce poluarea din cauza camioanelor care transportau această marfă, dar și pentru liniștea locuitorilor deranjați de zgomotul mașinilor și al muncitorilor care descărcau lăzile pline.

Bucegi BucsoiuŞapte trasee din Bucegi au fost refăcute, după o investiţie de 14 milioane de lei. Unul dintre ele va fi inaugurat astăzi, de ziua Muntelui Tâmpa. Este vorba despre traseul "Şapte Izvoare".

crosul tineretului ploiestiAsociaţia Un Strop de Fericire organizează, sâmbătă, 21 septembrie, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, competiţia sportivă de alergare, cu strângere de fonduri în scop caritabil, RUN FOR FUTURE.

sigla red alert micaCLUB RED ALERT PLOIESTI a stabilit programul concertelor până la data de 1 noiembrie 2014. Sămbătă, 13 septembrie - DJ Vlad Petre, joi, 18 septembrie - Alexei și Profu' de Bass, sâmbătă, 20 septembrie - Pistol cu capse, iar vineri, 26 septembrie - Kazi ploae. De pe scena Clubului red Alert nu vor lispi nume mari, chiar și din afara țării. Vezi mai jos ce surprize promite Văru'!

maraton montanClubul de Turism și Alpinism Ciucaș Ploiești organizează în perioada 12-14 septembrie 2014, în stațiunea Cheia, a V-a ediție CIUCAȘ X3, unul din cele mai mari și apreciate concursuri de alergare pe munte din România. Sunt așteptați 1.000 de participanți prezenți în cadrul celor trei curse organizate.

competitie sportiva campinaAnul acesta, cea de-a treia ediţie a competiţiei CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, are loc pe 6 SEPTEMBRIE 2014. Cu această ocazie, traficul va fi restricționat în zona Platoul Muscel – Campina – Cornu.

festival concordiaOrganizația Umanitară CONCORDIA va aduce împreună peste 1.000 de copii, tineri, voluntari și prieteni la cea de-a XIX-a Ediție a Festivalului "Vis de Vară", care va avea loc sâmbătă, 30 august 2014, începând cu ora 14:00, la FERMA PENTRU COPII din Ariceștii-Rahtivani, județul Prahova. Festivalul este cel mai important eveniment anual al organizației.