Miercuri, 18 Octombrie 2017
 

Timp liber

competitie sportiva campinaAnul acesta, cea de-a treia ediţie a competiţiei CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, are loc pe 6 SEPTEMBRIE 2014. Cu această ocazie, traficul va fi restricționat în zona Platoul Muscel – Campina – Cornu.

festival concordiaOrganizația Umanitară CONCORDIA va aduce împreună peste 1.000 de copii, tineri, voluntari și prieteni la cea de-a XIX-a Ediție a Festivalului "Vis de Vară", care va avea loc sâmbătă, 30 august 2014, începând cu ora 14:00, la FERMA PENTRU COPII din Ariceștii-Rahtivani, județul Prahova. Festivalul este cel mai important eveniment anual al organizației.

sigla mare red alertRoșcați și roșcate, aveți doar câteva zile la dispoziție să vă pregătiți de SHELTER FOR REDHEADS (summer edițion)! La CLUB RED ALERT PLOIEȘTI, sâmbătă seara, pe 9 august, va fi party pentru voi!

jandarmi alpinismSinaia are un centru de pregătire pentru jandarmi montani, singurul de acest gen din sud-estul Europei. Unicitatea sa este dată nu doar de specificul activităţii, ci mai ales de oamenii de acolo, care iubesc muntele, semenii şi care au o meserie în afara nomenclatorului: profesor de salvat vieţi.

bibelouri in vitrinaDecorarea casei reflectă gusturile și personalitatea ta. Totuși, evită să faci câteva greșeli care pot strica aspectul locuinței pe care ți-o dorești.

drumetii montaneSe apropie Festivalul Drumeţii Montane, care anul acesta se va desfaşura în perioada 01 – 03 august 2014 la Complexul Turistic Cheile Butii din Masivul Retezat, unde cei care doresc să îşi petreacă un weekend la munte şi să participe la activităţi de orientare, escaladă, drumeţie, cunoştinţe turistice, probe culturale, foc de tabără şi alte activităţi surpriză sau pur şi simplu să se relaxeze în natură, sunt aşteptaţi de către organizatorii Asociaţia Drumeţii Montane şi Jnepenii.

Mike Godoroja, LIVE în Ploiești, în The Yell Wolf Pub!

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 24 July 2014 18:20  |  Category: Timp liber

mike-godoroja-blue-spiritThe Yell Wolf Pub vă aşteaptă, sâmbătă, 26 iulie, de la ora 20.30 la un concert - eveniment pentru Ploieşti. Mike Godoroja & Blue Spirit prezintă publicului ploieştean concertul-poveste „diavolul şi Robert Johnson".

postavarulRegia Pădurilor Kronstadt şi Salvamontul Braşov au anunţat că vor amenaja pe Drumul Roşu, care urcă din Poiana Braşov spre Vârful Postăvaru, un traseu tematic şi un popas de unde se vede mare parte din Ţara Bârsei. În locul de popas, primele amenajări au fost făcute încă din 1930, însă spaţiul va fi transformat în următoarea perioadă.

dynfariPloieștiul are, în sfârșit, un show black metal cum se cuvine! Aflată pentru prima dată în România, în cadrul unui turneu european, trupa islandeză DYNFARI se va afla pe scena clubului RED ALERT.

shakiraCântăreaţa Shakira este cea mai populară persoană de pe reţeaua de socializare Facebook, după ce artista a stabilit, vineri, un nou record în acest sens, pagina sa având peste 100 de milioane de admiratori. După acest anunţ, în decursul zilei, pagina cântăreţei a depăşit 100 de milioane de fani.