Timp liber

Timp liber

sigla red alert micaCLUB RED ALERT PLOIESTI a stabilit programul concertelor până la data de 1 noiembrie 2014. Sămbătă, 13 septembrie - DJ Vlad Petre, joi, 18 septembrie - Alexei și Profu' de Bass, sâmbătă, 20 septembrie - Pistol cu capse, iar vineri, 26 septembrie - Kazi ploae. De pe scena Clubului red Alert nu vor lispi nume mari, chiar și din afara țării. Vezi mai jos ce surprize promite Văru'!

Read more: CLUB RED ALERT PLOIEȘTI: PROGRAMUL CONCERTELOR PÂNĂ LA 1 NOIEMBRIE!
Timp liber

maraton montanClubul de Turism și Alpinism Ciucaș Ploiești organizează în perioada 12-14 septembrie 2014, în stațiunea Cheia, a V-a ediție CIUCAȘ X3, unul din cele mai mari și apreciate concursuri de alergare pe munte din România. Sunt așteptați 1.000 de participanți prezenți în cadrul celor trei curse organizate.

Read more: CIUCAȘ X3 2014, ediția a V-a: Primul Ultramaraton Individual Montan din România, la Cheia
Timp liber

festival concordiaOrganizația Umanitară CONCORDIA va aduce împreună peste 1.000 de copii, tineri, voluntari și prieteni la cea de-a XIX-a Ediție a Festivalului "Vis de Vară", care va avea loc sâmbătă, 30 august 2014, începând cu ora 14:00, la FERMA PENTRU COPII din Ariceștii-Rahtivani, județul Prahova. Festivalul este cel mai important eveniment anual al organizației.

Read more: "Voluntar în Țara CONCORDIA". 1.000 de copii la cea de-a XIX-a Ediție a Festivalului "Vis de Vară"