Marți, 12 Decembrie 2017
 

Timp liber

sigla red alert micaCLUB RED ALERT PLOIESTI a stabilit programul concertelor până la data de 1 noiembrie 2014. Sămbătă, 13 septembrie - DJ Vlad Petre, joi, 18 septembrie - Alexei și Profu' de Bass, sâmbătă, 20 septembrie - Pistol cu capse, iar vineri, 26 septembrie - Kazi ploae. De pe scena Clubului red Alert nu vor lispi nume mari, chiar și din afara țării. Vezi mai jos ce surprize promite Văru'!

maraton montanClubul de Turism și Alpinism Ciucaș Ploiești organizează în perioada 12-14 septembrie 2014, în stațiunea Cheia, a V-a ediție CIUCAȘ X3, unul din cele mai mari și apreciate concursuri de alergare pe munte din România. Sunt așteptați 1.000 de participanți prezenți în cadrul celor trei curse organizate.

competitie sportiva campinaAnul acesta, cea de-a treia ediţie a competiţiei CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, are loc pe 6 SEPTEMBRIE 2014. Cu această ocazie, traficul va fi restricționat în zona Platoul Muscel – Campina – Cornu.

festival concordiaOrganizația Umanitară CONCORDIA va aduce împreună peste 1.000 de copii, tineri, voluntari și prieteni la cea de-a XIX-a Ediție a Festivalului "Vis de Vară", care va avea loc sâmbătă, 30 august 2014, începând cu ora 14:00, la FERMA PENTRU COPII din Ariceștii-Rahtivani, județul Prahova. Festivalul este cel mai important eveniment anual al organizației.

sigla mare red alertRoșcați și roșcate, aveți doar câteva zile la dispoziție să vă pregătiți de SHELTER FOR REDHEADS (summer edițion)! La CLUB RED ALERT PLOIEȘTI, sâmbătă seara, pe 9 august, va fi party pentru voi!

jandarmi alpinismSinaia are un centru de pregătire pentru jandarmi montani, singurul de acest gen din sud-estul Europei. Unicitatea sa este dată nu doar de specificul activităţii, ci mai ales de oamenii de acolo, care iubesc muntele, semenii şi care au o meserie în afara nomenclatorului: profesor de salvat vieţi.

bibelouri in vitrinaDecorarea casei reflectă gusturile și personalitatea ta. Totuși, evită să faci câteva greșeli care pot strica aspectul locuinței pe care ți-o dorești.

drumetii montaneSe apropie Festivalul Drumeţii Montane, care anul acesta se va desfaşura în perioada 01 – 03 august 2014 la Complexul Turistic Cheile Butii din Masivul Retezat, unde cei care doresc să îşi petreacă un weekend la munte şi să participe la activităţi de orientare, escaladă, drumeţie, cunoştinţe turistice, probe culturale, foc de tabără şi alte activităţi surpriză sau pur şi simplu să se relaxeze în natură, sunt aşteptaţi de către organizatorii Asociaţia Drumeţii Montane şi Jnepenii.

Mike Godoroja, LIVE în Ploiești, în The Yell Wolf Pub!

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 24 July 2014 18:20  |  Category: Timp liber

mike-godoroja-blue-spiritThe Yell Wolf Pub vă aşteaptă, sâmbătă, 26 iulie, de la ora 20.30 la un concert - eveniment pentru Ploieşti. Mike Godoroja & Blue Spirit prezintă publicului ploieştean concertul-poveste „diavolul şi Robert Johnson".

postavarulRegia Pădurilor Kronstadt şi Salvamontul Braşov au anunţat că vor amenaja pe Drumul Roşu, care urcă din Poiana Braşov spre Vârful Postăvaru, un traseu tematic şi un popas de unde se vede mare parte din Ţara Bârsei. În locul de popas, primele amenajări au fost făcute încă din 1930, însă spaţiul va fi transformat în următoarea perioadă.