Timp liber

Timp liber

jandarmi alpinismSinaia are un centru de pregătire pentru jandarmi montani, singurul de acest gen din sud-estul Europei. Unicitatea sa este dată nu doar de specificul activităţii, ci mai ales de oamenii de acolo, care iubesc muntele, semenii şi care au o meserie în afara nomenclatorului: profesor de salvat vieţi.

Read more: Singurul Centru de pregătire jandarmi montani, din sud-estul Europei, este la Sinaia
Timp liber

drumetii montaneSe apropie Festivalul Drumeţii Montane, care anul acesta se va desfaşura în perioada 01 – 03 august 2014 la Complexul Turistic Cheile Butii din Masivul Retezat, unde cei care doresc să îşi petreacă un weekend la munte şi să participe la activităţi de orientare, escaladă, drumeţie, cunoştinţe turistice, probe culturale, foc de tabără şi alte activităţi surpriză sau pur şi simplu să se relaxeze în natură, sunt aşteptaţi de către organizatorii Asociaţia Drumeţii Montane şi Jnepenii.

Read more: Concursuri şi escaladă la Festivalul „Drumeții Montane”
Timp liber

postavarulRegia Pădurilor Kronstadt şi Salvamontul Braşov au anunţat că vor amenaja pe Drumul Roşu, care urcă din Poiana Braşov spre Vârful Postăvaru, un traseu tematic şi un popas de unde se vede mare parte din Ţara Bârsei. În locul de popas, primele amenajări au fost făcute încă din 1930, însă spaţiul va fi transformat în următoarea perioadă.

Read more: Un nou traseu montan va fi pregătit pentru drumeții, în Masivul Postăvarul
Timp liber

shakiraCântăreaţa Shakira este cea mai populară persoană de pe reţeaua de socializare Facebook, după ce artista a stabilit, vineri, un nou record în acest sens, pagina sa având peste 100 de milioane de admiratori. După acest anunţ, în decursul zilei, pagina cântăreţei a depăşit 100 de milioane de fani.

Read more: RECORD: Shakira a devenit cea mai populară persoană de pe Facebook, cu 100 de milioane de admiratori
Timp liber

Trofeu-Sinaia-1024x914Cea de-a IV a etapă a CNCV – Trofeul Sinaia, are loc în acest weekend la Sinaia pe un traseu urban spectaculos, cu o lungime totală de peste 3.000 de metri și cu o diferență de nivel, de la start la sosire, de aproximativ 160 de metri. Până în acest moment 90 de piloți au confirmat participarea la competiție, dar numărul lor poate crește până joi, când înscrierile iau sfârșit.

Read more: Campionatul Național de Viteză în Coastă – Trofeul Sinaia 2014