Marți, 12 Decembrie 2017
 

Timp liber

dynfariPloieștiul are, în sfârșit, un show black metal cum se cuvine! Aflată pentru prima dată în România, în cadrul unui turneu european, trupa islandeză DYNFARI se va afla pe scena clubului RED ALERT.

shakiraCântăreaţa Shakira este cea mai populară persoană de pe reţeaua de socializare Facebook, după ce artista a stabilit, vineri, un nou record în acest sens, pagina sa având peste 100 de milioane de admiratori. După acest anunţ, în decursul zilei, pagina cântăreţei a depăşit 100 de milioane de fani.

sigla red alert micaAstă seară, la CLUB RED ALERT, de la ora 22.00, se anunță muzică pentru toate gusturile cu DJ OZZY. Evenimentul „IN BEARDS WE TRUST" are loc pentru prima dată în Ploiești.

RAKU LANSARE ALBUM 7SÂMBĂTĂ, 19 iulie, continuă concertele în CLUB RED ALERT din PLOIEȘTI. Raku își lansează cel mai recent album solo, intitulat „7".

Trofeu-Sinaia-1024x914Cea de-a IV a etapă a CNCV – Trofeul Sinaia, are loc în acest weekend la Sinaia pe un traseu urban spectaculos, cu o lungime totală de peste 3.000 de metri și cu o diferență de nivel, de la start la sosire, de aproximativ 160 de metri. Până în acest moment 90 de piloți au confirmat participarea la competiție, dar numărul lor poate crește până joi, când înscrierile iau sfârșit.

sigla red alert micaDupă o seară cu El Nino și un after party cu semnătura lui Dj Dubcious Khan, pe ritmuri de root steppa, dub, digital dub și raggae, CLUB RED ALERT din Ploiești continuă seria concertelor lunii iulie.

lansare el nino ploiestiEl Nino a lansat în acest an albumul „Pe limba noastră" și, la o lună de la apariția videoclipului pentru track-ul „Din rai" feat. Samurai, băieții vin în Ploiești cu noua producție, într-un concert de zile mari.

vaccinDacă plănuiţi să plecaţi în vacanţă într-o ţară tropicală, medicii vă recomandă să vă informaţi cu atenţie asupra vaccinurilor pe care trebuie să le faceţi înainte de a pleca în călătorie.

DSCF5359„Zilele Prieteniei Bergenbier" au adunat peste 20.000 de ploieșteni pe platoul Sălii Sporturilor Olimpia, în zilele de 5 și 6 iulie. Evenimentul s-a desfășurat sub deviza „Putem fi cu toții mai buni. Mai buni prieteni".

padina-fest-3Între 23 şi 27 iulie 2014, pe Platoul Padina are loc a cincea ediţie a festivalului montan Padina Fest. Participanţii sunt aşteptaţi cu multă voie bună şi aer de munte la activităţi de aventură, cinci zile de concerte, întreceri sportive şi relaxare. 

competitie ciclismTraficul va fi închis sâmbătă, 5 iulie, pe B-ul Independenţei, ca urmare a desfăşurării competiţiei cicliste intitulată „ROAD GRAND PRIX", anunţă Primăria Ploieşti.