România a ocupat locul al șaptelea la Eurovision, cu cel mai bun punctaj din istoria participărilor sale

Category: Timp liber Created: Sunday, 14 May 2017 08:39

Ilinca și Alex Florea au reprezentat anul acesta România, în finala Eurovision, iar melodia interpretată de ei, "Yodel It!", a cucerit publicul, drept dovadă stând faptul că, la finalul televotingului, aceștia au ajuns pe locul al șaptelea, cu 282 de puncte, cel mai bun scor din istoria participărilor țării noastre la acest concurs.

De asemenea, reprezentanții României au ajuns, pentru a cincea oară, în top 10-ul finalei și au reușit a treia cea mai bună performanță a țării noastre după locul trei din 2015 și 2010 (Luminița Anghel&Sistem - Let Me Try, Paula Seling&Ovi - Playing with Fire) și locul al patrulea din 2006 (Mihai Trăistariu - Tornero).

 

Ediția din acest an a concursului a fost câștigată de  Portugalia (Salvador Sobral - Amar Pelos Dois), urmată în clasament de Bulgaria ( Kristian Kostov - Beautiful Mess) și Republica Moldova (Sunstroke Project - Hey Mamma).

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.