Marți, 17 Octombrie 2017
 
 

#splitTVA Premierul Mihai Tudose: Venim în scurt timp cu o nouă formă a colectării defalcate a TVA

Written by Administrator  |  Created on Monday, 16 October 2017 20:52  |  Category: Economic

MihaiTudose 1Se schimbă puțin schimbarea. O nouă formă a colectării defalcate a TVA, care va răspunde solicitărilor formulate de reprezentanții mediului de afaceri, va fi prezentată în scurt timp, a anunțat premierul Mihai Tudose, luni, la o întâlnire cu reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român.

bozianu breaza targ de toamnaDeputatul prahovean Cătălina Bozianu a răspuns invitației organizatorilor Târgului de Toamnă din Breaza, eveniment cu tradiție veche de secole, alesul prahovean fiind prezent între producătorii care au expus în cadrul evenimentului. Cei 60 de ciobani și peste 500 de producători prezenți i-au expus parlamentarului problemele cu care se confruntă și ce soluții văd oamenii pentru continuitatea și dezvoltarea muncii lor. Deputatul Bozianu afirmă că în urma discuțiilor va promova un proiect de lege care vine în sprijinul acestor activități cu tradiție îndelungată

OMV-Petrobrazi: Poluarea înregistrată de stația Brazi poate fi și de la trafic. Reacția deputatului Dan Rădulescu

Written by Administrator  |  Created on Monday, 16 October 2017 18:38  |  Category: Actual

poluareHALUCINANT: Reprezentanții rafinăriei OMV Petrobrazi susțin că de vină pentru poluarea cu benzen, înregistrată de stația de monitorizare a calității aerului din comuna Brazi, pot fi și alți factori precum traficul sau parcul industrial.

CSM Ploiești a plătit o firmă să-i șteargă internetul de praf

Written by Administrator  |  Created on Monday, 16 October 2017 12:15  |  Category: Dezvăluiri

contract mentenanta internet csm ploiestiAflat într-o situație financiară dezastruoasă, Clubul Sportiv Municipal Ploiești (CSM) și-a permis să încheie în februarie 2016 un contract pentru... ștergerea de praf a internetului. La obiectul contractului figurează "mentenanță intranet și internet – verificare pasivă (n.r. cu privirea) a stării tehnice, curățare periodică de praf, constatare, aducere la cunoștință a eventualelor defecte".

Campania ECOTIC „Stația de Reciclare” ia startul și în județul Prahova

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 14 October 2017 15:38  |  Category: Știri locale

ecotic rosalStația de Reciclare este o campanie de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), lansată de Organizația ECOTIC în iunie 2016 și dedicată în special mediului rural, dar și celui urban din România. După ce a străbătut județele Iași, Brașov, Argeș și Sibiu, Stația de Reciclare ia startul și în Județul Proahova, începând din 17 octoombrie 2017, cu ajutorul Consiliului Județean Prahova, Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Parteneriatul pentru Managementul Deseurilor" Prahova, Agenției pentru Protecția Mediului Prahova și ROSAL Ploiesti.

Alegeri la PMP Câmpina. Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului, reconfirmat în funcția de președinte

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 14 October 2017 15:06  |  Category: Politic

pmp campina alegeriIoan Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului Câmpina, a fost reales, vineri, președinte al organizației PMP din localitate în cadrul alegerilor interne care au confirmat noua structură de conducere a acestei organizații locale. Pițigoi are 38 de ani, este de profesie economist și ocupă și funcția de vicepreședinte în cadrul filialei județene a PMP Prahova.

Deputatul Dan Rădulescu: Ploieștiul este la un pas de declanșarea procedurii de infrigement, la capitolul monitorizării calității aerului

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 14 October 2017 14:21  |  Category: Politic

Dan-Radulescu-USR-PrahovaDeputatul Dan Rădulescu, preşedintele USR Prahova, a participat la finalul acestei săptămâni la o dezbatere publică pe tema poluării din Ploieşti şi din localităţile învecinate, arătându-se îngrijorat, la finalul discuţiilor, faţă de lipsa de implicare a autorităţilor din domeniu, de riscul ca Ploieştiul să fie sancţionat pentru ineficienţa sistemului de monitorizare a aerului, dar şi faţă de o problemă punctuală descoperită în comuna Brazi.

Mesajul preşedintelui PNL Prahova pentru liderii PSD: "Fiţi şi voi un pic profesionişti!"

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 14 October 2017 14:12  |  Category: Politic

iulian dumitrescu1Senatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, i-a criticat pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul României, Iulian Tudose, pentru lipsă de profesionalism în privinţa modului în care au tratat situaţia tensionată vizând schimbarea anumitor miniştri.

Alegeri la ALDE. Graţiela Gavrilescu: ALDE trebuie să aibă primar la Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 14 October 2017 14:04  |  Category: Politic

alde alegeri ploiesti george panaReprezentanţii ALDE s-au reunit, sâmbătă, pentru alegerile interne din organizaţia Ploieşti. Membrii filialei urmează să stabilească, astăzi, componenţa viitorului for de conducere, în vreme ce situaţia în privinţa preşedinţiei ALDE Ploieşti este simplă, actualul preşedinte, George Pană, fiind singurul candidat pentru această funcţie.

Urmărire pe DN1, încheiată cu o sancţiune aspră pentru un şofer din Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 14 October 2017 13:51  |  Category: Actual

politie noapteaUrmărire pe Drumul Naţional 1, în Prahova! Poliţiştii au reuşit cu greu să oprească un şofer care iniţial refuzase să oprească la semnal. În prima fază, agenţii au încercat să-l oprească pe tânăr după ce l-au văzut circulând fără centura de siguranţă, ceea ce, probabil, i-ar fi atras o amendă contravenţională de două puncte sau chiar un avertisment. Pentru că a refuzat atât să respecte semnalul cât şi, ulterior, să se legitimeze, conducăprul auto s-a ales cu o sancţiune mult mai severă.