Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mananca ciocolataCei mai mulţi dintre oameni îşi doresc să facă lucrurile ca la carte. Nu este nimic rău în asta. Să vrei să ai o viaţă sănătoasă cu un regim echilibrat şi mult sport este o iniţiativa excelentă. Însă asta nu înseamnă că dacă într-o zi ai mâncat fast-food după 6 luni în care te-ai hrănit sănătos ar trebui să te învinovăţeşti sau să-ţi spui ce persoană fără voinţă eşti. Uneori, obiceiurile nesănătoase te pot chiar ajuta. Cu o singură condiţie: să nu abuzezi de ele. Iată câteva dintre obiceiurile nesănătoase dar care îţi fac bine.

Un studiu recent realizat la Universitatea de ştiinţă şi tehnologie Missouri sugerează că protejarea constantă a pielii cu cremă de protecţie solară ar putea să crească riscul de a dezvolta cancer de piele. Potrivit cercetătorilor, de vină sunt unele dintre ingredientele din cremele de protecţie solară care îşi schimbă compoziţia chimică când intră în contact cu razele ultraviolete şi care astfel pot afecta pielea. Protecţia oferită de cremele solare împiedică pielea să producă vitamina D, un nutrient care împiedică celulele să devină canceroase.

Apa vindecă, iar cafeaua este rea, nu-i aşa? Ei bine, potrivit studiilor Universităţii Nashville Vanderbilt, cafeina împiedică pătrunderea zahărului in celulele creierului şi în muşchi, ceea ce înseamnă o reducere cu aproape 50% a riscului de a dezvolta diabet. Oamenii absorb la fel de multă apă dintr-o ceşcuţă de cafea (ceai) ca şi dintr-una de apă plată. Nu înseamnă că trebuie să înlocuieşti apa, ci să nu te mai simţi vinovat de băutul cafelei după ora 16:00.

Pofta de ciocolată. Potrivit cercetătorilor de la UCLA, ciocolata este produsul după care tânjesc toate femeile. Studii recente, realizate la Harvard, susţin că savurarea zilnică a două tablete de ciocolată (neagră în special) poate scădea cu 14% nivelul de LDL, colesterol rău şi prin urmare riscul de a se îngusta vasele sanguine şi, mai mult, îmbunătăţeşte circulaţia sangelui către inimă cu 48%.

În ciuda aurei de „produs minune" din jurul vinului roşu, cercetătorii de la Universitatea Oregon au descoperit că orice tip de alcool consumat regulat şi în cantităţi mici – poate creşte nivelul HDL cu până la 10%, reduce riscul de a dezvolta boli la inimă, ajută memoria chiar şi în cazul bolnavilor de Alzheimer cu până la 40%.

 

(sfatulparintilor.ro)

Back To Top