Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

curs brancardierSocietatea Națională de Cruce Roșie din România a finalizat, în data de 28 ianuarie, în Ploiești, cursul gratuit de brancardieri. Toți cei 28 de participanți, angajați ai Spitalului Județean de Urgență Ploiești, au absolvit cu brio testele finale.

Cursul de Brancardier (cod NC 5132.1.4) a fost derulat în perioada 07 octombrie 2014 – 16 ianuarie 2015 în cadrul proiectului strategic „PRO-SĂNĂTATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă".
Proiectul presupune formarea profesională continuă a angajaţilor necalificaţi şi/sau cu un nivel scăzut de calificare (cu vârste între 18 şi 64 de ani) pentru domeniul medico-social în care lucrează.

brancardier cu pacientProgramul vizează, în general următoarele beneficii: îmbunătăţirea nivelului de calificare a forţei de muncă, dezvoltarea competenţelor profesionale, creşterea oportunităţilor de accesare a altor posturi şi de avansare în cadrul pieţei muncii, asigurarea stabilităţii postului, precum şi creşterea accesului la metode alternative moderne de formare continuă, conţinuri şi metode adecvate specificului grupului ţintă şi priorităţilor actuale în domeniul medico-social.
În mod specific, meseria de Brancardier se referă la categoria de personal medical care se ocupa cu preluarea pacienților, răniţilor, din diverse locații pentru a-i transporta la locul unde pot primi asistenta medicală calificată, asigurând şi deplasarea pacienților în interiorul unităţilor sanitare, de la sau spre laboratoare de analiza, săli de operație, de tratament, etc. Printre atribuțiile specifice ale brancadierului se pot enumera: pregătirea materialului rulant; preluarea pacienţilor din diverse locaţii; transportul pacienţilor în cadrul spitalului; activităţi privind funcţionarea,curăţenia şi dezinfecţia cărucioarelor de transport şi a tărgilor; ajuta la poziţionarea pacientului în vederea intervenţiei chirurgicale sub supravegherea asistenţei medicale; respectă comportamentul etic faţă de bolnavi, aparţinători, personalul medico-sanitar; răspunde de calitatea şi operativitatea lucrărilor efectuate; asigurarea integrităţii şi siguranţei pacientului. Pregătirea pentru brancardier este o activitate de durată (480 ore), iar ca urmare a absolvirii cursurilor de calificare absolvenţii dispun de cunoştinţele necesare pentru a-și desfăşura activitatea în unităţi sanitare cum ar fi: servicii de ambulanță; instituţii de medicină legală; spitale.

Informații privind proiectul „PRO-SĂNĂTATE"
Proiectul „PRO-SĂNĂTATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă" este cofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat, în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015, de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creşterea nivelului de calificare pentru 2520 de angajaţi necalificaţi şi/sau cu un nivel scăzut de calificare din domeniul medico-social din cele 8 regiuni de dezvoltare din România, contribuind la facilitarea/îmbunătăţirea accesului şi participării la programe de formare profesională continua (FPC). Grupul ţintă al proiectului este format din angajaţi necalificaţi (cu vârste între 18 şi 64 de ani) pentru domeniul în care lucrează sau cu un nivel scăzut de calificare, din cele 8 regiuni de dezvoltare: Nord –Est: Bacău, Sud-Est: Buzău, Constanța, Vrancea, Tulcea; Sud-Muntenia: Prahova; Sud – Vest Oltenia: Olt; Vest: Arad, Hunedoara, Timiş; Nord- Vest: Cluj, Maramureș, Satu-Mare; Centru: Alba, Braşov, Mureş; București-Ilfov: Bucureşti, Ilfov.

Pentru informații suplimentare:
Gabriela RĂDULESCU – Coordonator local campanii
Mobil: 0722 50 52 29, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dumitru ALEXE – Expert Informare, consiliere şi orientare profesională,
Mobil: 0749 238 016, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresa corespondență Filială Prahova: Bdul. Republicii, nr. 2-4, et.6, cam 605 - 606, Ploieşti, cod poştal 100066

Anunt Standard Beneficii Brancardier Prahova

Back To Top