Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pokerFBI a închis cinci dintre cele mai mari site-uri de poker on-line din lume, printre care Full Tilt Poker, Absolute Poker şi PokerStars, proprietarii acestor firme fiind acuzaţi de fraude bancare şi spălare de bani.

75 de conturi bancare din 14 ţări au fost blocate, existând suspiciunea că ar fi fost folosite în procesul de spălare de bani. Proprietarii site-urilor de pariuri sunt acuzaţi că au păcălit băncile americane să primească plăţi de la clienţi, în condiţiile în care pe teritoriul SUA este interzis să joci poker on-line.

Se vorbeşte despre blocarea unei sume de 3 miliarde de dolari, reţinută pentru spălare de bani, penalităţi şi taxe din partea acuzaţilor. "Acuzaţii, cunoscând faptul că afacerile lor cu clienţi americani, cu bănci americane, erau ilegale, au încercat să fenteze acest fapt. Au minţit băncile asupra adevăratei naturi a afacerilor lor.

Administratorii site-urilor au găsit bănci dispuse să fenteze legea, contra unui comision. Aceşti acuzaţi au pariat că îşi vor putea continua schema, dar au pierdut", a declarat un oficial al FBI, făcând referire la legea votată în 2006 de congresul american care interzice pariurile online.

Cu toate acestea, majoritatea site-urilor au găsit modalităţi de a eluda această lege folosind bănci străine, iar site-urile închise de FBI au şi fost redeschise. Astfel, pentru clienţii din restul lumii, mai puţin SUA, noile adrese ale caselor de pariuri online sunt www.pokerstars.eu şi www.fulltiltpoker.co,.uk.

Sursa: gandul.info

Back To Top