Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

taxa autoProprietarii care au achitat în trecut fostele taxe auto la prima înmatriculare în România a mașinilor mai au timp să depună cererea pentru restituirea banilor până la finele lunii august 2018. Cu alte cuvinte, românii mai au la dispoziție doar trei luni pentru a cere înapoi banii achitați ca taxă specială, taxă pe poluare, taxă pentru emisiile poluante sau timbru de mediu.

Acest termen este fixat prin Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 52/2017, în care se arată că toate cererile de restituire trebuie depuse, „sub sancțiunea decăderii, până la data de 31 august 2018”, ceea ce înseamnă că persoanele care nu respectă această prevedere vor pierde dreptul de a mai cere banii înapoi pe cale administrativă.

Potrivit ordonanței de urgență, restituirea fostelor taxe auto se face, în baza deciziilor emise de Fisc, după cum urmează:

-pentru taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule: în cursul anului 2018;

-pentru timbrul de mediu pentru autovehicule: în perioada 1 septembrie 2018 - 31 martie 2019, relatează site-ul avocatnet.ro.

Back To Top