Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

madalina_cernat_baicoi_1Acest an muzical a început cum nu se putea mai bine pentru Mădălina Cernat, elevă în clasa a V-a la Şcoala din Băicoi. Munca si talentul ei, dar şi măestria celor doi profesori care-i şlefuiesc talentul, Cornel Irimia - directorul filarmonicii din Ploieşti şi compozitorul Viorel Gavrilă, au fost răsplătite din plin de acest copil cu o voce de aur. Aproape toate participările sale la diverse concursuri naţionale şi chiar internaţionale s-au soldat cu premii.

Potrivit informaţiilor furnizate de tatăl său, Florin Cernat, care o însoţeşte permanent în deplasări, cele mai importante premii, obţinute în acest an, sunt: Premiul I la Festivalul naţional ,,Portativul cu Steluţe” - unde a interpretat melodia,,Oriunde-ai fi”, muzica Nicolae Caragea  ,textier Daniela Doroftei, Premiul al II-lea la Festivalul naţional ,,Mini Mega Star - cu aceeasi melodie.

În acelaşi timp, Mădălina  a trecut şi peste preselecţia zonală la ,,Mamaia Copiilor” - concurs aflat în desfăşurare - unde sperăm să se califice în finală, ca şi preselecţia zonală la ,,Cerbul de Aur Junior” - concurs unde s-a calificat deja în finală, împreună cu tânărul Teodor Pupezescu, cu care a format duetul ,,Aventurin”, unde a interpretat melodia ,,Mama” -  muzica Nicolae Caragea, textier Daniela Doroftei.

În perioda 16-22 mai, Mădălina va participa la finala Festivalului International ,,Ti amo”- Oneşti, concurs la care s-a calificat reuşind să treacă peste toate etapele de preselecţii şi, bineînţeles, peste un mare număr de participanţi.

O altă onorantă participare a avut-o, recent, cu grupul ,,Vivox”, condus de compozitorul  Viorel Gavrilă, la Festivalul internaţional pentru copii şi tineret ,,San Remo” – Italia, unde a reprezentat cu cinste România. Acelaşi grup ,,Vivox”s-a calificat şi în finala Festivalului naţional ,,Mamaia Copilor”, Mădălina având toate şansele să ajungă în finală şi la individual.

La numai 11 anişori, Mădălina este deja o mică vedetă de televiziune, ea având numeroase apariţii individuale sau în grup, alături de mari interpreţi, inclusiv la spectacole de caritate,  încercând, pe cât posibil, să dea şi ea o mână de ajutor pentru cei necăjiţi de soartă.

Toate aceste realizări artistice ale Mădălinei nu ar fi fost însă posibile dacă nu ar fi avut sprijinul moral al părinţilor şi cel financiar primit din partea Primăriei şi CL Băicoi, personal al primarului Ciprian Stătescu, precum şi sponsorizarea oferită de SC Johnson Controls Romania SRL, unde lucrează mama fetiţei, ori a directorului Casei de cultură a sindicatelor Ploieşti, Ioan Bălcinoiu – un cunoscut şi pasionat iubitor de artă, cu deosebire al tinerelor talente.

Concluzia semnatarului acestor rânduri – care a avut prilejul să consemneze în presă primele apariţii pe scena muzicii uşoare ale Mădălinei Cernat - e că acest copil-minune din Băicoi va reuşi, în scurt timp, să umple golul lăsat de regretata Mădălina Manole.

Ioan POPESCU

Back To Top