Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Primele informații privind existența unor deșeuri periculoase depozitate în depozitul care a ars, în Mimiu, au apărut imediat după izbucnirea incendiului. Joi a venit, însă, și confirmarea din partea autorităților, care au detaliat ce fusese aruncat acolo, pe lângă masele plastice aflate în cantitate foarte mare.

 

Iată că temerile exprimat, la început, timid, de primarul Adrian Dobre (VEZI DETALII), iar în ultimele ore mai clar de Garda de Mediu (VEZI DETALII), au fost confirmate, în cursul zilei de joi, când ISU Prahova a transmis un comunicat de presă referitor la modul în care a decurs intervenția din cartierul Mimiu, dar și la rezultatele cercetărilor efectuate de specialiști la fața locului.

"Cercetările efectuate au indicat drept sursă probabilă a incendiului «flacăra», iar împrejurarea determinantă este reprezentată de utilizarea «focului deschis în spații închise»", se arată în comunicatul transmis de ISU Prahova.

Sursa citată face, însă, și referiri importante la ce a fost depozitat în zona afectată de incendiu: " Ca urmare a producerii evenimentului au ars aproximativ 5300 tone de materiale plastice și solide sub formă de baloți, deșeuri provenind de la componente auto, uleiuri uzate, materiale textile,deșeuri medicale, precum și două autoutilitare. Totodată, au fost salvate de către echipajele de pompieri o macara, o volă, două excavatoare, un utilaj agricol și industrial de tip bobcat, șase autoturisme și 28 de locuințe situate în imediata apropiere a evenimentului".

Pompierii prahoveni au lichidat incendiul miercuri, la ora 20.55, după o operațiune care a durat aproape 77 de ore și care a fost îngreunată "de temperatura ridicată, fumul dens, gazele toxice degajate, cantitatea impresionată de materiale combustibile depozitate, precum și de imposibilitatea de a asigura intervenția din interiorul halei, deoarece elementele de construcție nu prezentau siguranță pentru salvatori și nu în ultimul rând problemele cauzate de lipsa hidranților în zonă, alimentarea autospecialelor realizându-se din cinci puncte, iar cel mai aproape punct de alimentare fiind la aproximativ 3 km de locul intervenției".

În prezent, la locul evenimentului se mai află, pentru supraveghere, o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Foto: ISU Prahova

Back To Top