Categorie: Actual

Regulamentul de bloc a fost publicat în Monitorul Oficial. Documentul include prevederi referitoare la regulile care trebuie respectate de toți locatarii.

Ordinul MDRAP nr. 1.058/2019 privind aprobarea conținutului-cadru al statutului asociației de proprietari și al regulamentului condominiului modelul de regulament de bloc. Prevederile se vor aplica începând de joi, anunță avocatnet.ro.

Regulamentul de bloc se regăsește într-una dintre anexele ordinului și stabilește regulile pe care trebuie să le respecte locatarii blocului sau condițiile în care pot fi folosite spațiile comune ale imobilului, dar și normele de comportament și bună vecinătate dintre proprietari.

Printre altele, Monitorul Oficial consemnează, acum, că "este interzisă tulburarea liniştii proprietarilor/locatarilor din condominiu între orele 22:00 – 08:00, 13:00 – 14:00". De asemenea, "este interzisă restricţionarea accesului pe părţile comune a proprietarilor din condominiu, cu excepţia cazurilor expres prevăzute de legislaţia în vigoare".

Modelul de regulament a fost publicat de avocatnet.ro.

Back To Top