Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile reintroduc amenzile pentru încălcarea restricțiilor impuse pe durata stării de alertă, după ce au constatat că relaxarea a fost prost înțeleasă de unii. Sancțiunile ajung la 15.000 de lei.

 

Legea privind instituirea stării de alertă a intrat în vigoare luni, pe 18 mai, iar Guvernul adoptă astăzi hotărârea aferentă, pentru definirea stării de alertă.

"Am luat decizia de a convoca CNSU la ora 7.30 şi şedinţă de Guvern la ora 8. Sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea stări de alertă în baza legii. Hotărârea de Guvern, conform legii, este actul normativ prin care am decis să instituim starea de alertă odată cu intrarea în vigoare a legii", a declarat Ludovic Orban duminică. Acesta a subliniat că Hotărârea de Guvern va cuprinde tot ceea ce prevede legea, planul de măsuri cu cele trei anexe.  "Odată cu adoptarea hotărârii de Guvern rămânem în starea de alertă în care avem  toate mijloacele necesare pentru a impune respectarea legii", a precizat premierul.

Potrivit legii, pe durata stării de alertă, faptele care vor constitui contravenții vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 500 și 15.000 de lei.

"Trecem de la starea de alertă la starea de alertă maximă", a spus premierul, la începutul ședinței de Guvern de luni dimineață.

Nerespectarea interdicţiilor de a organiza mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de întruniri, în spaţii deschise, ori întruniri de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, în spaţii închise va fi sancționată cu amendă de la 3.000 lei la 15.000 lei. Aceleași amenzi sunt prevăzute pentru nerespectarea de către operatori a măsurilor referitoare la restrângerea sau interzicerea transporturilor rutiere, feroviare, maritime, fluviale, aeriene sau cu metroul ori încălcarea intervalelor orare în care acestea sunt permis.De asemenea, desfăşurarea de către organizatori a unor mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri, în spaţii deschise, ori a unor întruniri de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, în spaţii închise, cu nerespectarea măsurilor stabilite va fi considerată contravenție și va fi sancționată cu 2.000 până la 10.000 de lei.

Pentru persoanele fizice, cele mai mari amenzi, de până la 5.000 de lei, sunt prevăzute pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu, respectiv nerespectarea interdicţiei de ieşire din clădirile, localităţile sau zonele geografice în care a fost instituită carantina.

Update - În ședința de luni dimineață, Guvernul a aprobat hotărârea referitoare la starea de alertă care se instituie pe întreg teritoriul ţării, începând cu data de 18 mai, pe o durată de 30 de zile. "Hotărârea de Guvern conţine trei anexe, aşa cum prevede legea: anexa 1- Măsurile de creştere a capacităţii de răspuns; anexa 2 - Măsuri pentru asigurarea rezilienţei comunităţilor şi anexa 3 - Măsuri pentru diminuarea impactului tipului de risc. Hotărârea de Guvern, odată adoptată, va fi transmisă Parlamentului pentru a încuviinţa starea de alertă şi toate măsurile care se dispun în cadrul stării de alertă", a spus Orban, subliniind că, din acest moment, Guvernul are la dispoziţie "toate instrumentele legale necesare, inclusiv amenzile". 

Back To Top