Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Peste 3.000 de elevi din județ au răspuns întrebărilor din chestionarul realizat de Consiliul Județean al Elevilor Prahova, cu privire la modul în care se derulează cursurile online. Respondenții au indicat principalele probleme cu care se confruntă și au apreciat că această metodă nu este nici pe departe la fel de eficientă precum prezența fizică în școli. De la conexiunea slabă la internet și platformele care ar avea nevoie de optimizare până la lipsa de pregătire a unor profesori, în utilizarea resurselor specifice, sunt numeroase neajunsuri reclamate de elevii prahoveni.

 

Consiliul Județean al Elevilor Prahova a anunțat că 3.184 de elevi din județ, majoritatea din clasa a VIII-a și de liceu, au răspuns la întrebările din chestionar, reprezentanții CJE subliniind că, deși "învățământul online a devenit parte din viața noastră încă din anul școlar precedent, am aflat că, cel puțin la nivelul județului Prahova întâlnim în continuare probleme destul de grave în desfășurarea orelor de curs, la care ar fi trebuit găsită o rezolvare încă de la începutul anului școlar".

„Suntem martorii unor schimbări la care niciunul dintre noi nu s-ar fi gândit. Învățământul online nu era, până acum ceva timp, decât un vis. Din păcate, când a fost transpus la realitate, problemele au început să apară. O parte din ele au fost rezolvate cu timpul, însă golurile care încă există necesită foarte multă atenție, dorință de implicare, dar mai ales colaborare pentru a fi rezolvate. Ne-am bucurat să vedem că peste 3000 de elevi s-au alăturat demersului nostru în mai puțin de 48 de ore. Analizând răspunsurile lor, ne-am dat seama că problemele care încă persistă necesită soluții rapide, care pot fi găsite și puse în aplicare doar printr-o strânsă colaborare între elevi, profesori și instituțiile abilitate”, a declarat Robert Avram, președintele Consiliului Județean al Elevilor Prahova.

Cele mai multe nemulțumiri ale respondenților se referă la probleme tehnice, lipsa de pregătire a unor profesori în ceea ce privește utilizarea platformelor de învățare online, volum ridicat de teme comparativ cu perioada în care cursurile necesitau prezența fizică a elevilor și lipsa de securitate, existând inclusiv situații în care persoane străine s-au conectat la platforme, în timpul cursurilor. O altă nemulțumire este legată de atitudinea unor dascăli față de elevi în situația în care aceștia nu au camera pornită. Unii au reclamat că, deși microfonul funcționa și era evident că sunt prezenți la ore, dascălii au considerat justificat să le pună absență. Aceste situații au fost centralizate de CJE Prahova și transmise deja Inspectoratului Școlar.

În finalul raportului, Consiliul Județean al Elevilor recomandă, pentru îmbunătățirea rezultatelor obținute în cadrul cursurilor online, oferirea de sprijin prin toolkit-uri pentru utilizarea platformelor de e-learning și adoptarea măsuri ferme cu privire la atitudinea anumitor profesori față de elevii care nu își deschid, din diverse motive, camera web. De asemenea, reprezentanții elevilor din județ fac apel la empatie: "Trăim o perioadă deosebit de grea. De aceea, pentru a putea trece cu bine peste această etapă, este nevoie să empatizăm unii cu ceilalți, să ne ajutăm reciproc acolo unde este nevoie pentru a ne putea adapta cât mai repede la noile cerințe ale sistemului educațional. Mai mult decât oricând, este nevoie ca între elevi și profesori să existe o strânsă relație de colaborare, iar procesul de predare-învățare să fie adaptat de către fiecare profesor în parte, astfel încât să se bazeze pe oferirea de feedback."

chestionar 1

chestionar 2

chestionar 3

chestionar 4

chestionar 5

chestionar 6

chestionar 7

chestionar 8

chestionar 9

Foto ilustrație: replicaonline.ro

Back To Top