Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

De sâmbătă, pe 28 noiembrie, sun în vigoare noile prevederi legislative, în baza cărora autoritățile pot ridica nu numai mașinile parcate neregulamentar pe drumurile publice, ci și pe cele lăsate pe spații verzi sau trotuarele de pe domeniul public.

 

Noile reguli stabilesc că mașinile parcate astfel vor putea fi ridicate de autorități, în baza unei dispoziții a poliției locale, potrivit avocatnet.ro.

“Ridicarea vehiculelor constituie serviciu public şi se realizează pe durata a 24 de ore”, prevedea Legea nr. 273/2020, cu mențiunea că operațiunea este sistată dacă în autovehicul se află o persoană.

Pentru a putea recupera un vehicul ridicat de pe domeniul public, șoferii vor trebui să achite tarifele stabilite pentru operațiunile amintite mai sus, restituirea urmând să se facă pe baza dovezilor de plată și a documentelor care atestă proprietatea ori deţinerea legală a acestuia.

Dacă proprietarul ajunge la locul în care și-a lăsat mașina înainte de plecarea platformei, acesta va plăti doar contravaloarea operaţiunii de ridicare.

Programul de restituire a vehiculelor depozitate în spaţiile special amenajate va fi asigurat prin serviciu continuu, adică centrul de depozitare va fi deschis permanent.

Mai multe detalii despre procedura prevăzută de lege citiți pe avocatnet.ro.

Back To Top