Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Veniţi în control la incineratorul din incinta Parcului Industrial Brazi după izbucnirea unui puternic incendiu, şefii Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, şi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului, George Gârbacea, au anunţat că, din primele estimări, au ars circa 600 de tone de deşeuri periculoase şi nepericuloase, dar că, graţie condiţiilor atmosferice, poluarea resimţită de populaţie n-ar fi fost foarte ridicată.

Cei doi au intrat miercuri în curtea incineratorului EcoBurn, în timp ce pompierii prahoveni încă lucrau la stingerea focului, care ardea mocnit. Octavian Berceanu a spus că există o anchetă în derulare, că evită să se antepronunţe şi că se aşteaptă stingerea focului şi stabilizarea halei industriale, cu structura grav afectată, pentru a avea o verificare amănunţită. Din primele semne, ard circa 600 de tone de deşeuri, inclusiv deşeuri periculoase, şeful Gărzii de Mediu arătând că, în principiu, societatea avea voie să aibă acele deşeuri pe platforma sa, mai ales că se află în procedura de revizuire a autorizaţiei. Autorizaţia EcoBurn a fost suspendată în urma unor nereguli constatate aici în ultimii doi ani, iar reluarea activităţii era condiţionată şi de accesul la utilităţi, a mai amintit Berceanu.

"Acest incendiu ar putea aduce daune de mediu substanţiale, avem staţii care monitorizează, vrem să începem o anchetă să vedem ce deşeuri au ars. Au fost deşeuri periculoase şi nepericuloase. Când spun periculoase mă refer la vopseluri, tonere, uleiuri, nepericuloase - diferite deşeuri din zona spitalicească, respectiv medicamente expirate, lucruri folosite în zona spitalicească şi care au expirat. Fumul încă mai iese, incineratorul încă arde şi toată structura e aproape de colaps, nu pot pătrunde foarte adânc înăuntru pompierii. Legat de controalele pe care le-a avut Garda de Mediu, au fost nu mai puţin de cinci controale anul trecut, trei controale anul acesta, am aplicat amenzi de 415.000 de lei pentru depozitările respective care au fost neconforme. Incineratorul nu funcţiona, pentru că utilităţile au fost sistate încă din ianuarie. Culmea ironiei, urma să primească o autzorizare de funcţionare, urma să îi fie redat accesul la utilităţi fix săptămâna aceasta. Rămâne ca împreună cu organele de anchetă să stabilim exact ce a determinat acest incendiu, care sunt pagubele, care sunt pagubele de mediu şi să monitorizăm în continuare calitatea aerului", a declarat şeful Gărzii de Mediu.

"Aerul cald s-a dus într-un strat mai înalt al atmosferei. Noi am trimis o echipă mobilă de la 7.00 dimineaţă, care a încercat să surprindă acest nor de poluare. A înregistrat depăşiri mici în zona Bărcăneşti la indicatorul monoxid de carbon, peste limită, numai că, din cauza condiţiilor meteorologice, acest nor de poluare a fost disipat. Am avut noroc că vântul a bătut din direcţia nord-vest - sud-est. La celelalte staţii de monitorizare din oraşul Ploieşti n-am înregustrat depăşiri de indicatori. Am mai verificat şi staţia de la Baloteşti, de asemenea nu au fost înregistrate depăşiri. Staţiile de monitorizare din Ploieşti şi Bucureşti monitorizează continuu calitatea aerului", a declarat George Gârbacea, şeful ANPM.

Back To Top