Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
Cotidianul american New York Times a publicat, ieri, un articol despre doctorul Raed Arafat, descriind personalitatea celui pentru care o ţară întreagă era să ia foc şi care, indirect, fără să vrea, a provocat demisia guvernului României. Articolul este de dimensiuni medii, se cheamă "Îngrijindu-se de ţara lui adoptivă. Fiecare urgenţă la rândul ei" şi a fost publicat la rubrica "Portretul de sâmbătă".

Citiţi, mai jos, fragmentul introductiv al acestui articol:
 
"Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental.

Dar dr.Arafat, un palestinian prin naştere, nu este un angajat obişnuit. El este unul dintre fondatorii sistemului de urgenţă mult lăudat, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare /Smurd/, iar motivul pentru plecarea sa de la minister a fost pe cât de public pe atât de urât, comentează cotidianul american The New York Times într-un amplu articol dedicat medicului, în ediţia de vineri.


"În cel mai bun caz, sistemul este mai performant decât ceea ce avem noi, iar în cel mai rău este cu siguranţă mai bun decât ceea ce există în mare parte din SUA", a declarat Peter Gordon, un medic de urgenţă la Bassett Medical Center din Cooperstown, New York, care a lucrat aproape un deceniu cu dr. Arafat ajutându-l la construirea sistemului.

"Atitudinea lui este: 'Noi putem performa mai bine decât oriunde în lume', a precizat dr. Gordon, care a adăugat: ''Este: 'Hai să nu fim la fel de buni ca germanii, ca francezii, să fim chiar mai buni'".


Back To Top