Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

flagrant mita politist
Categorie: Actual
  • Un ploieștean a fost prins în flagrant încercând să ofere mită unui agent de poliție care l-a tras pe dreapta, la Râșnov.
  • Bărbatul încerca să scape de dosar penal, fiindcă fusese depistat conducând fără permis și aflându-se sub influența drogurilor.
  • Polițistul care a anunțat Direcția Generală Anticorupție nu este la prima sesizare de acest fel.

Detaliile cazului privind arestarea preventivă a unui ploieștean prins în flagrant au fost prezentate, marți, de Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, ancheta fiind derulată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Ploieșteanul a fost prins în flagrant după ce polițistul, din Râșnov, a anunțat DGA cu privire la faptul că bărbatul vrea să-l mituiască.

Ofițerii “au realizat prinderea în flagrant a unei persoane din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, în timp ce oferea, cu titlu de mită, suma de 300 de euro unui poliţist, denunţător în cauză, pentru a nu lua măsurile legale privind conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive. În fapt, inculpatul i-a oferit unui agent de poliţie din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov, în mod repetat şi în aceeaşi împrejurare, sume de bani în euro, respectiv 50, 150, 200 şi în final 300 de euro cu titlu de mită, după ce a fost depistat că a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere şi a fost testat pozitiv la substanţa psihoactivă canabis. Mita a fost oferită pentru a nu i se constitui dosar penal pentru infracţiunile săvârşite”, precizează DGA.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în data de 22 mai 2022 judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

“De menţionat este faptul că poliţistul care a denunţat fapta a formulat în mai multe rânduri şi alte denunţuri la D.G.A. prin care a sesizat intenţia unor cetăţeni de a-l corupe”, au mai dezvăluit ofițerii DGA.

Urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

VEZI ȘI: VIDEO NEWS Flagrant! Trei escroci au obținut de la un bătrân peste 70.000 de euro. Cum funcționează metoda “Covid”

Back To Top