Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiesti capitala tineretului
Categorie: Actual

 

• Programul „Capitala Tineretului din România” urmărește crearea unor zone urbane ale României care oferă oportunități adaptate dinamic la binele tinerilor.
• Tinerii din municipiu sunt invitați să se alăture echipei Ploiești Capitala Tineretului din România 2024 – oraș finalist.
• Scopul este acela de a face orașul să funcționeze mai bine, cu și pentru tineri.


Programul „Capitala Tineretului din România” urmărește crearea unor zone urbane ale României care oferă oportunități adaptate dinamic la nevoile unei stări de bine generalizate și satisfacții de viață crescute, perspectivele de viitor și implicarea activă a tinerilor în comunitate în contextul secolului XXI.

Programul urmărește atingerea acestei viziuni punând accent pe:

CITEȘTE ȘI: Locomotiva unui tren de călători a luat foc în Gara de Sud din Ploieşti

• Starea de bine a tinerilor din punct de vedere fizic și mintal într-un spațiu urban potrivit, în context individual, micro-comunitar și colectiv;
• Perspectivele de viitor ale tinerilor și ale succesului lor în viață cu focus special pe cunoștințe, competențe și aptitudini, viitorul muncii și antreprenoriat;
• Acțiunea tinerilor prin implicare civică, participarea la luarea deciziilor și asumarea unui rol de leadership în societate;
• Consolidarea ecosistemelor de tineret locale prin care actorii acestora servesc starea de bine, perspectivele de viitor și acțiunea tinerilor prin colaborare extinsă și co-management a unor procese.

Titlul „Capitala Tineretului din România” este oferit anual unui oraș pe baza unei competiții de concepte ce prezintă un program integrat de tineret care servește viziunea și punctele de reper cheie propuse.

Ce urmărește concursul?

Programul „Capitala Tineretului din România" funcţionează pe principii similare cu Capitala Europeană a Tineretului - titlu deţinut de Cluj-Napoca în 2015 - şi a fost iniţiat de către Consiliul Tineretului din România, Federaţia Tinerilor din Cluj, Grupul PONT şi Banca Comercială Română (BCR). Prima ediţie a avut loc în anul 2016, iar primul oraş din România care a purtat acest titlu a fost Timişoara, urmat de Bacău, Baia Mare, Iaşi. În prezent, Constanţa poartă acest titlu.

Ce înseamnă pregătirea candidaturii Ploieștiului pentru obținerea titlului de „Capitala Tineretului din România în 2024”?

Echipa Ploiești Capitala Tineretului din România 2024-oraș finalist, invită tinerii ploieșteni să participe la consultările care vor avea loc pe parcursul zilei de 22 august 2022, începând cu ora 09.00 la Centrul pentru Tineret din subordinea Casei de Cultură „Ion luca Caragiale” a Municipiului Ploiești din str. Emil Zola, nr.8, Halele Centrale, etaj 1.
Sunt așteptați toți tinerii dornici să afle mai multe detalii despre candidatura Municipiului Ploiești pentru obținerea titlului de Capitala Tineretului din România pentru anul 2024, dar și cei care vor să se alăture echipei Ploiești Capitala Tineretului din România 2024 – oraș finalist.
Tinerii interesați trebuie să completeze până pe 19 august FORMULARUL

„Ploiești- Capitala Tineretului din România 2024 este despre tineri, despre câte proiecte putem realiza pentru comunitate dacă ascultăm nevoile tinerilor și despre a construi împreună pentru generațiile viitoare!
Ne propunem să conectăm tineri cu idei cu oameni cu proiecte, oameni cu voință și putere decizională cu tineri care vor să construiască o comunitate altfel. Noi, membrii echipei, alături de cei care ne susțin (reprezentanții Primăriei Municipiului Ploiești, organizații nonguvernamentale, instituții publice și private) AVEM un scop comun: ne dorim să facem orașul să funcționeze mai bine, ÎMPREUNĂ, cu și pentru TINERI!”, este apelul echipei.

Conceptul „Ploiești – Lets Play!” – Partnership. Lifelong. Learning. Advocacy. YOUth”

Prin acest concept echipa Ploiești Capitala Tineretului din România 2024-oraș finalist propune o abordare complexă, dar adaptată și atrăgătoare pentru tineri, asupra noțiunilor care au dat naștere acronimului PLAY.

Runda II, finală a competiției

Apelul complet pentru Runda II, finală a competiției a fost publicat și pe site-ul www.capitalatineretului.ro și termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 31 august 2022.
Jurizarea candidaturilor se va face în funcție de o serie de criterii, printre care motivația care a stat la baza fundamentării candidaturii, coerența viziunii, a misiunii și a obiectivelor și corelarea proiectelor propuse cu strategii și documente de politici publice de tineret.

Care sunt premiile?

Orașul câștigător va primi un premiu în valoare de 50.000 de euro, acordat de Banca Comercială Română (BCR) și va deține titlul de „Capitala Tineretului din România” în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2024.
Echipa câștigătoare va avea oportunitatea de a dezvolta un program cadru tematic anual care vizează dezvoltarea urbană cu participarea directă tinerilor, capitalele realizând proiecte din ce în mai profesioniste, abordând noi teme de interes pentru tineri și încurajând dezvoltarea de idei noi și inovatoare referitoare la co-crearea și dezvoltarea orașului.
Încercând să stabilească noi modele, aceste programe anuale aduc o contribuție semnificativă la procesul de armonizare a diversității urbane, conservând identitatea diversă a comunităților, dar promovând în același timp toleranța bazată pe comunicare și acțiune comunitară.

CITEȘTE ȘI: Previziuni: O treime dintre britanici vor alege între „încălzire și mâncare”

Back To Top