Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

  sp-_boli-infectioaseDupă ani de economii şi de cumpătare în ceea ce priveşte veniturile, se pare că Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti a decis, după schimbarea Guvernului, să mai lărgească puţin cureaua. Aşa se face că furnizarea căldurii  în saloane - plătită de Primăria Municipiului Ploieşti - a fost oprită abia duminică, 6 mai.

Reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase Ploieşti au cerut întreruperea căldurii la două luni după ce majoritatea beneficiarilor sistemului centralizat de încălzire din Ploieşti a decis să nu mai plătească facturi de sute de lei pentru furnizarea agentului termic în calorifere. Informaţia ne-a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al SC Dalkia Ploieşti, Ana Icătoiu. „Reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase Ploieşti au solicitat oprirea căldurii în data de 6 mai anul curent. Unitatea medicală beneficiază de un racord la reţeaua primară cu modul termic total independent de ceilalţi consumatori. Conform legislaţiei în vigoare, există prevederea referitoare la clienţii sensibili - spitale, creşe, grădiniţe - care pot prelungi perioada de furnizare a agentului termic chiar şi după cele trei nopţi consecutive cu temperaturi de sub 10 grade Celsius”, ne-a declarat managerul de marketing, dezvoltare şi PR al societăţii furnizoare de utilităţi publice. Din păcate, prevederea este, în continuare, valabilă deşi nu mai corespunde realităţii.

De la sfârşitul lunii martie până acum, au trecut şi câteva săptămâni bune de soare torid, cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, timp în care bolnavii se sufocau de-a dreptul în saloane. „Nu mai puteam respira: caloriferele frigeau, iar dacă dădeam drumul la geamuri intra căldura de afară. În unele saloane, oamenii au dat drumul aparatelor de aer condiţionat ca să poată respira. Vă gândiţi că unii aveau febră şi erau nevoiţi să stea la peste 30 de grade în spital!”, ne-a povestit un pacient care a fost internat recent în unitatea medicală.

Se pare, însă, că risipa nu a contat foarte mult, având în vedere că a fost susţinută financiar de Primăria Ploieşti, care alocă, lunar, zeci de mii de lei din bani publici pentru utilităţile justificate sau nu ale unităţilor medicale pe care le are în administrare. Cum justifică reprezentanţii unităţii medicale nevoia de căldură în saloane în timpul unor condiţii meteo de luna iunie? Managerul unităţii nu a putut fi contactat, însă vom reveni cu amănunte imediat ce ne va furniza un răspuns.

Back To Top