Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

arest preventiv white tower
Categorie: Actual
  • Curtea de Apel Ploiești a judecat, în această săptămână, noi cereri privind măsurile preventive luate față de unii dintre inculpații cercetați în dosarul fraudei imobiliare de la Ploiești.
  • Ultimele două persoane aflate în arest preventiv au fost plasate în arest la domiciliu.

Dezvoltatorul imobiliar Mihai Lupu și avocatul Vlad Nichita, arestați preventiv în dosarul White Tower, au fost plasați în arest la domiciliu, măsură prelungită în cazul notarului George Radu Tudose și a devoltatorului Mărioada Lupu, cercetați în aceeași cauză. Cererile inculpaților, privind instituirea controlului judiciar, au fost respinse.

Hotărârea a fost pronunțată pe fond și a fost deja contestată.

Decizia vine la câteva zile după ce instanța a respins și solicitarea procurorilor privind arestarea preventivă a noi persoane vizate de anchetă.

Citiți și: OMUL DE AFACERI DANIEL ȘTEFĂNESCU A FOST PUS SUB CONTROL JUDICIAR, ÎN DOSARUL WHITE TOWER

„În perioada 18.10.2016 – 20.10.2023, un dezvoltator imobiliar din Ploiești, prin folosirea de mijloace frauduloase, respectiv convenţii scrise autentificate de către trei notari publici din Ploiești, au indus în eroare un număr de 16 persoane vătămate, cauzându-le acestora un prejudiciu total în valoare de 985.500 euro şi 424.091 lei (în total 1.071.174 euro). În concret, dezvoltatorul imobiliar încheia promisiuni de vânzare-cumpărare ale unor apartamente de locuit, urmate de achitarea integrală de către persoanele vătămate a contravalorii acestora şi apoi le înstrăina prin contracte de vânzare-cumpărare în formă autentică către alte persoane.

În continuarea activităţii infracţionale, un avocat din cadrul Baroului Prahova, prin înţelegere cu reprezentanții dezvoltatorului imobiliar, a folosit două societăţi comerciale, pe care le controla în fapt, pentru a declanşa procedura falimentului dezvoltatorului imobiliar, astfel încât persoanele vătămate să fie în imposibilitatea de a-şi recupera prejudiciul.

Anterior deschiderii procedurii de insolvenţă, reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar, împreună cu avocatul și alte persoane, au urmărit lichidarea frauduloasă a activelor din patrimoniu, prin cesiunea cu titlu gratuit a unor bunuri imobile şi retrageri considerabile de sume de bani din conturile entităţii economice” sunt acuzațiile lansate de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, potrivit comunicatului transmis în ianuarie.

Back To Top