Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

white tower hotarare definitiva
Categorie: Actual
  • Marți s-a judecat, la Înalta Curte de Casație și Justiție, contestația depusă de patru dintre inculpații din dosarul White Tower față de o hotărâre a Curții de Apel Ploiești privind prelungirea arestului la domiciliu.
  • Cele patru persoane au fost plasate sub control judiciar, având interdicție să părăsească țara.

Cei patru sunt vizați de ancheta Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, în dosarul White Tower, privind frauda imobiliară de la Ploiești cu un prejudiciu estimat la peste un milion de euro.

„Admite contestațiile formulate de inculpaţii Lupu Mărioara, Nichita Vlad, Tudose George - Radu şi Lupu Mihai împotriva încheierii din data de 15 aprilie 2024 pronunțată de Curtea de Apel Ploieşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, în dosarul nr. 361/42/2024. Desfiinţează, în parte, încheierea atacată şi rejudecând: Respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti cu privire la prelungirea măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpaţii Lupu Mihai, Nichita Vlad, Tudose George Radu şi Lupu Mărioara. În baza art. 222 alin. 7 teza a II-a C.pr.pen. şi art. 242 alin. 2 C.pr.pen. raportat la art. 202 alin. 4 lit. b) C.pr.pen., înlocuieşte măsura preventivă a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpaţii Lupu Mărioara, Nichita Vlad, Tudose George - Radu şi Lupu Mihai pe o perioadă de 60 de zile, începând din data de 23 aprilie 2024, până la data de 21 iunie 2024, inclusiv. (...) Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpaţii Lupu Mărioara, Nichita Vlad, Tudose George - Radu şi Lupu Mihai trebuie să respecte următoarele obligaţii: - să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi și libertăți, la judecătorul de cameră preliminară şi la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; - să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; - să se prezinte la organul de poliţie în a cărui rază teritorială locuiesc desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi; - să nu depăşească limita teritorială a României, fixată de organul judiciar, decât cu încuviinţarea prealabilă a acestuia; - să nu se apropie de inculpaţii (cu excepţia inculpaţilor Lupu Mărioara şi Lupu Mihai, în considerarea relaţiei mamă -fiu), suspecţii, persoane vătămate, părţi civile, martorii, experţii din prezenta cauză şi de specialiştii desemnaţi de organul judiciar, precum şi de persoanele care vor dobândi aceste calităţi în viitor şi să nu comunice cu aceştia, direct sau indirect, pe nicio cale” este hotărârea definitivă publicată pe portalul Instanței Supreme.

Citiți și: OMUL DE AFACERI DANIEL ȘTEFĂNESCU A FOST PUS SUB CONTROL JUDICIAR, ÎN DOSARUL WHITE TOWER

Procurorii PCA Ploiești susțin că, „în perioada 18.10.2016 – 20.10.2023, un dezvoltator imobiliar din Ploiești, prin folosirea de mijloace frauduloase, respectiv convenţii scrise autentificate de către trei notari publici din Ploiești, au indus în eroare un număr de 16 persoane vătămate, cauzându-le acestora un prejudiciu total în valoare de 985.500 euro şi 424.091 lei (în total 1.071.174 euro). În concret, dezvoltatorul imobiliar încheia promisiuni de vânzare-cumpărare ale unor apartamente de locuit, urmate de achitarea integrală de către persoanele vătămate a contravalorii acestora şi apoi le înstrăina prin contracte de vânzare-cumpărare în formă autentică către alte persoane.

În continuarea activităţii infracţionale, un avocat din cadrul Baroului Prahova, prin înţelegere cu reprezentanții dezvoltatorului imobiliar, a folosit două societăţi comerciale, pe care le controla în fapt, pentru a declanşa procedura falimentului dezvoltatorului imobiliar, astfel încât persoanele vătămate să fie în imposibilitatea de a-şi recupera prejudiciul.

Anterior deschiderii procedurii de insolvenţă, reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar, împreună cu avocatul și alte persoane, au urmărit lichidarea frauduloasă a activelor din patrimoniu, prin cesiunea cu titlu gratuit a unor bunuri imobile şi retrageri considerabile de sume de bani din conturile entităţii economice”.

Back To Top