Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tatuaj_mumieMumia perfect conservată a unei prinţese de acum 2.500 de ani a fost descoperită în Munţii Altai din Siberia, Rusia. Prinţesa avea o mulţime de tatuaje uimitoare pe corp. Alături de mumia prinţesei au mai fost găsite mumiile a doi războinici şi şase cai.

Uimitoare sunt, însă, tatuajele de pe umărul stâng al prinţesei, care includ un cerb cu un cioc de grifon şi coarne de capricorn, potrivit Daily Mail. Complicatele modele ale tatuajelor, vechi de 2.500 de ani, au împodobit corpul prinţesei siberiene, care a fost păstrată în permafrost. Remarcabila arta include creaturi mitologice şi experţii spun că desenele elaborate sunt un semn al vârstei şi al statutului unei pesoane aparţinând populaţiei nomade Pazyryk, descrise în secolul al V-lea î.Hr. de către istoricul grec Herodot.

Cercetătoarea Natalia Polosmak, care a descoperit rămăşiţele „Printesei Ukok”, aşa cum a fost botezată mumia, s-a arătat uimită de tatuajele acesteia. Tehnica este asemănătoare celei utilizate în prezent, iar faptul că tatuajul este făcut pe umărul stâng demonstrează că obiceiurile şi preferinţele oamenilor nu s-au schimbat prea mult. Toate cele trei mumii găsite aveau tatuaje pe umărul stâng, însă modelul diferă.

Din primele cercetări, se pare că prinţesa a murit în jurul vârstei de 25 de ani şi a fost găsită în stratul de sol îngheţat permanent, pe Platoul Ukok, aflat la o altitudine de 2.500 de metri, aproape de frontierele Rusiei cu Mongolia, China şi Kazahstan.

Mumiile vor fi expuse la Muzeul Naţional din Gorno-Altaisk în sarcofage de sticlă. „Tatuajele au fost folosite ca mijloc de identificare personală, ca un fel de paşaport din ziua de astăzi”, a spus dr. Polosmak. Prinţesa fusese, probabil, o vindecătoare sau o „povestitoare”, meserii foarte apreciate de vechea civilizaţie siberiană. Mai mult, aceste desene aveau şi un scop practic, în viziunea poporului Pazyryk: ei credeau că oamenii care mor se vor recunoaşte datorită acestor tatuaje şi, astfel, vor fi împreună în lumea de dincolo.


Back To Top