Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vasile-astarastoaeCerinţa Colegiului Medicilor din România pentru majorarea venitului medicilor rezidenţi la minim 2400 de lei lunar, durează din luna martie. În prezent, rezideţii lucrează pentru mai puţin de 1000 de lei pe lună. Dacă Ministerul Finanţelor va accepta propunerea Colegiului Medicilor din România, atunci venitul doctorilor aflaţi în stadiul de practică pentru specializare s-ar putea dubla.


Colegiul Medicilor din România va realiza o propunere legată de impactul bugetar, solicitată de primul ministru, a declarat Vasile Astărăstoae, preşedintele forului profesional. „Vom da un termen pentru Ministerul de Finanţe pentru a analiza acest lucru. În acest moment, de la bugetul de stat, medicilor rezidenţi li se alocă o sumă de 80 de milioane de euro pe an, din care Guvernul României ia înapoi 39 de milioane de euro, drept impozite, taxe, şi din ce rămâne mai ia 16% de la medicii rezidenţi", a mai spus dr. Astărăstoae, citat de realitatea.net.
Preşedintele CMR susţine că va propune Ministerului de Finanțe ca întreaga sumă de 80 de milioane de euro să ajungă integral la medicii rezidenţi, pentru că aceştia „fac activitate de învăţământ". Forma propusă este aceea de bursă, cei 80 de milioane de euro urmând a fi transferaţi către universităţile cu care rezidenţii vor face contract de muncă, deoarece pentru burse nu trebuie achitate taxe şi impozite. „Într-o primă etapă, pentru acest an, se poate dubla venitul medicilor rezidenţi, iar pentru anul viitor vom vedea cum se construieşte bugetul şi nu vom accepta decât dacă medicii rezidenţi vor avea de trei ori venitul pe care îl au în prezent, iar veniturile celorlalţi medici să se calculeze proporţional, plecând de la baza veniturilor medicilor rezidenţi", a subliniat dr. Astărăstoae, titrează sursa citată. Data limită pentru aprobarea acestei propuneri ar fi de 9 decembrie, în caz contrar urmând a fi stabilite „mişcările revendicative de la grevă şi până la demisia în bloc", după cum a precizat dr. Astărăstoae.
Colegiul Medicilor nu poate preciza, însă, cu exactitate numărul rezidenţilor, pentru că aceştia nu sunt obligaţi să se înscrie în forul doctorilor, iar un mare procent de rezidenţi a emigrat în state ale Uniunii Europene.

Back To Top