Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

simulare examenPreşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, Simion Hăncescu, consideră că simulările la examenele naţionale nu arată realitatea, pentru că gradul de dificultate a subiectelor a fost foarte diferit de la un judeţ la altul.
„La aceste simulări, fiecare catedră trebuia lăsată să îşi facă singură subiectele, pentru că ştia câtă materie a fost parcursă şi, astfel, elevii nu ar fi fost puşi în situaţia să rezolve o problemă care nu a fost discutată la clasă. Ritmul parcurgerii materiei este diferit de la o şcoală la alta în această perioadă", a precizat preşedintele Simion Hăncescu, într-un comunicat, scrie Agerpres.
Pe de altă parte, FSLI consideră că reprezentanţii Ministerului Educaţiei ar trebui, pentru simularea din martie, să conceapă subiecte unice la nivel naţional, aşa cum se întâmplă la examenele naţionale, nu să lase inspectoratele să facă subiecte diferite la nivelul fiecărui judeţ. Simularea trebuie să fie unitară, aşa cum subiectele la bacalaureat sunt unice, aşa trebuie să fie şi simularea, titrează realitatea.net.
„Inspectoratele pot da dovadă de exces de zel şi pot concepe astfel subiecte mai dificile, pentru a arăta ce nu ştiu elevii. Dar trebuie să arătăm ce ştiu elevii, nu ce nu ştiu. Rezultatele acestei proceduri a Ministerului nu reflectă realitatea şi îi descurajează şi pe elevi şi pe profesori", a declarat preşedintele FSLI, Simion Hăncescu.

În ceea ce priveşte organizarea simulărilor pentru Prahova, reprezentanţii sindicatului judeţean „Şcoala Prahovei" au afirmat că, până în prezent, nu au fost sesizate nemulţumiri la acest nivel. „Până acum, nu a reclamat nimeni absolut nimic despre organizarea simulărilor, nici profesori, nici elevi, nici părinţi. Nu avem nici o sinteză a rezultatelor de la simulări din partea Inspectoratului Şcolar, astfel încât să ne pronunţăm cu privire la dificultatea subiectelor. În cazul în care vom primi semnale din teritoriu că aceste testări nu au fost în regulă, vom verifica eventualele probleme", ne-a declarat Ionuţ Duţă, preşedintele sindicatului „Şcoala Prahovei".

Inspectoratul Şcolar judeţean Prahova a organizat, în data de 21 ianuarie, simularea pentru proba obligatorie a profilului, la bacalaureat, pe data de 4 februarie, simularea la matematică pentru evaluarea naţională, iar pe data de 12 februarie simularea pentru limba română la bacalaureat. Următoarele testări vor avea loc pe data de 21 februarie 2013, pentru proba la alegere a profilului şi specializării la bacalaureat, simulările urmând a fi reluate în luna mai.

Back To Top