Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

De vineri până duminică, inclusiv, caravana SMURD "Fii pregătit" se va afla în județul Prahova, unde echipajul acesteia va susține cursuri de prim ajutor și va prezenta modul în care populația trebuie să acționeze, în caz de dezastru.

Vineri, pe 5 mai, Caravana va opri la Sala Sporturilor, din Ploiești. Sâmbătă, pe 6 mai, aceasta se va afla în Parcul "Ghica", din Sinaia, iar duminică, pe 7 mai, în Bușteni, pe strada Fântânii. Accesul în centrul mobil va fi permis vizitatorilor în zilele amintite, în intervalul 10.00 - 19.00.
Caravana SMURD "Fii pregătit!" face parte dintr-o campanie de instruire a populaţiei, pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă. Practic, aceasta constă în deplasarea, prin țară, a unui centru de formare mobil, în care se organizează cursuri de instruire a populaţiei, pentru acordarea de prim-ajutor în situaţii de urgenţă. Totodată, participanții asistă la și prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — și află, de la profesioniști, modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.
Centrul mobil are o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.
Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD "Fii pregătit!" se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD.
Campania se derulează cu sprijinul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi al Fundaţiei Vodafone România.

Back To Top