Categorie: Știri locale

Sute de motocicliști și bicicliști au mărșăluit, duminică, începând cu ora 10.30, prin Ploiești, în cadrul unui eveniment de conștientizare organizat de Grupul motocicliştilor prahoveni, dorind să le reamintească șoferilor că și participanții la trafic pe două roți sunt pe șosele, mai ales acum, că a început sezonul cald, și că și ei merită respect.

Marșul, aprobat de municipalitate și Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, a fost un eveniment susținut de Serviciul Rutier al IJP Prahova, scrie observatorulph.ro, menționând că traseul participanților a început la Gara de Sud și a continuat pe Bulevardul Independenței, Bulevardul Republicii, până la Kaufland Nord și retur.

Nu este prima acțiune de acest gen care are loc în Prahova, în această primăvară. Pe 23 aprilie, la Câmpina, Asociațiile Pro Câmpina, Roata de Foc, Caraiman și Bicicliștii Anonimi au organizat "Marșul pe două roți", un eveniment deja tradițional în al doilea municipiu al județului, care are de asemenea, ca principal obiectiv, conştientizarea participanţilor la trafic.

Sursa foto: observatorulph.ro

Back To Top